ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Ο κ. Γιώργος Βούτσας συγχαίρει τον Ηλία Κουμαντάνο,κι όχι μόνο...

Δεν είναι υπερβολή ότι όλοι είπαν τα καλύτερα για την εκδήλωση ΣΑΝ ΠΑΛΙΟ ΣΙΝΕΜΑ μια γιορτή που κι εμείς κρίναμε ως από τις καλύτερες των τελευταίων ετών.
μετά την επιστολή του πρώην Αντιδημάρχου κ. Λουκά Τριανταφύλλου ,η ηλεκτρονική εφημερίδα orchomenos-news έλαβε μια νέα συγχαρητήρια επιστολή προς δημοσίευση:

«Ο αντιπρόεδρος του πολιτιστικού κέντρου Ορχομενού Γιώργος Βούτσας συγχαίρει τον Ηλία Κουμαντάνο και όλους τους συμμετέχοντες στην όμορφη εκδήλωση «ΣΑΝ ΠΑΛΙΟ ΣΙΝΕΜΑ. Μια ποιοτική εκδήλωση και πολύ πρωτότυπη που χρόνια είχαμε να δούμε στην πόλη μας.
Συγχαρητήρια»

2 σχόλια:

  1. Διόρθωση: Ο Γιώργος Βούτσας είναι αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου και όχι πρόεδρος (που ίσως του έχουν υποσχεθεί και σίγουρα ορέγεται).
    Πρόεδρος είναι ο Μάκης Μονοχάρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπερίζω και ευχαριστώ τον αναγνώστη για την διόρθωση.

    Ναι έχεις απόλυτο δίκιο ο κ. Βούτσας ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ πολιτιστικού κέντρου Ορχομενού κ όχι πρόεδρος. ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ από τον κ. Μονοχάρη, το λάθος έγινε εκ παραδρομής και ευθύνη φέρω μόνο εγώ ως διαχειριστής κι όχι ο κ. Βούτσας.
    Δεν ξέρω ποιος υπόσχεται και τι σε ποιόν ούτε φυσικά γνωρίζω τις ορέξεις κανενός. .
    Όπως βλέπεις διόρθωσα ήδη το λάθος καιπαρόλα αυτά δημοσιεύω ην εύστοχη παρατήρηση σου. Και πάλι συγνώμη για το λάθος και σε ευχαριστώ για την διόρθωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή