ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ


Σε μια εποχή που οι περισσότεροι μάχονται για τις επικείμενες εκλογές έρχεται μια εθελοντική ομάδα ανθρώπων με όρεξη για προσφορά και διδάσκει πολιτισμό σε κάθε ευκαιρία.

Εμείς συγχαίρουμε όλους τους συμμετέχοντες και δεσμευόμαστε να τους παρακολουθούμε πιο στενά. Εν αρχή γνωστοποιούμαι ότι στις 12 Σεπτεμβρίου η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Κέντρου Ορχομενού βρέθηκε στην Ν. Χαλκηδόνα και έδωσε παράσταση παρουσία των δημάρχων Ν. Φιλαδερφείας και Ν. Χαλκηδόνας και απέσπασε πάρα πολύ καλή κριτική και θετικά σχόλια.

Συγχαρητήρια στην κα. Καίτη Παπανίκα και τους συντοπίτες μας ηθοποιούς.

Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να Παρευρεθούμε την εκεί παράσταση,όμως παρακολουθήσαμε κάποια από τα μέλη της θεατρικής ομάδας πριν λίγες μέρες στον Ορχομενό-στην εκδήλωση της 10ης Σεπτεμβρίου- όταν εμφανίστηκαν στην σκηνή υποδυόμενοι χαρακτηριστικούς τύπους των ταινιών της δεκαετίας το Εξήντα.

Σε μια περιοχή που ο πολιτισμός έχει βαθιές ρίζες δεν πρέπει να τον αφήσουμε να βαλτώσει και τέτοιες προσπάθειες χρειάζονται. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Δείτε το βίντεο από την συμμετοχή της θεατρικής ομάδας υπό τους ήχους της φωνής του Μάκη Ζωγράφου και της ορχήστρας του στην εκδήλωση «ΣΑΝ ΠΑΛΙΟ ΣΙΝΕΜΑ» :







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου