ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΤΑΓΕΛΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ...




Ζητάμε το αυτονόητο: μάθηση, γνώση και εκπαίδευση
(Μια αποχή σε εξέλιξη)


Σε μια χρονιά που ξεκίνησε με χίλια προβλήματα, στα μέσα του Οκτώβρη μας προστέθηκε ακόμη ένα, η νέα μα τόσο παλιά φιλόλογος.
Από τότε στη Γλώσσα, στα Κείμενα και στην Ιστορία η τάξη έγινε «νηπιαγωγείο»! Σε κάθε γραπτή εργασία η ζωγραφιά ήταν απαραίτητη. Αν τα χρώματα ήταν έντονα και καλά συνδυασμένα, αν υπήρχε αφιέρωση στην αγαπημένη μας καθηγήτρια, ο χαρακτηρισμός ήταν «μπράβο», «τέλεια» - άσχετα από το περιεχόμενο της απάντησής μας. Γράψαμε στίχους τραγουδιών, γράψαμε μόνο την εκφώνηση της ερώτησης χωρίς απάντηση και πάλι ο χαρακτηρισμός ήταν: «μπράβο», «τέλεια». Δε μας ακούει όταν διαβάζουμε, δεν απαντά στις ερωτήσεις μας, δε λύνει τις απορίες μας. Ρωτάει και απαντάει μόνη της. Δε μαθαίνουμε. Όταν συμμαθήτριά μας διαφώνησε μαζί της, της είπε ότι της είναι αδιάφορο αν βρίσκεται ή όχι στην τάξη. Αφότου διεκδικήσαμε καλύτερο μάθημα, στοχοποιεί μαθητές, με την πρώτη ευκαιρία τους «πετάει» έξω απ την τάξη και μας απειλεί με τη βαθμολογία του τριμήνου.

Έχει δηλώσει ότι «με μια συγγνώμη δε λύνονται όλα» και συνεχίζει τις αποβολές και την ψυχολογική πίεση προς εμάς.Ζητήσαμε τη βοήθεια των γονέων μας. Όταν αυτοί τη συνάντησαν τους έδιωξε και τους πρόσβαλε. Μας λέει να μην τους πιστεύουμε και να προσέχουμε γιατί στη ζωή τους έχουν κάνει λάθη, να μην τα κάνουμε κι εμείς. Μας λέει πως αν έχουμε πρόβλημα μαζί της πρέπει να ντρεπόμαστε και εμείς και οι γονείς μας.Αμφιβάλλουμε πλέον αν είναι ειλικρινής και αξιόπιστη, άλλα λέει τη μία μέρα και άλλα την άλλη.

Βρισκόμαστε στην τρίτη εβδομάδα αποχής. Μας στηρίζουν μόνο οι γονείς μας, κανείς άλλος δε συγκινείται. Φέρνει «λυτούς και δεμένους» για να μας επιβληθεί και να μας καθίσει στο «σβέρκο» με το ζόρι. Θέλει να μας βάλει στην τάξη και να συνεχίσουμε μέχρι τέλους προσποιούμενοι ότι δεν έχει συμβεί τίποτα. Σε αυτό βρίσκει βοηθούς α) το καθηγητικό κατεστημένο της ΕΛΜΕ Βοιωτίας, β) τον Δ/ντη Δ/βαθμιας Εκπ/σης Βοιωτίας που με τη στάση του μας απογοήτευσε, γ) τη Σχολική Σύμβουλο που είναι απούσα, δ) τους υπόλοιπους καθηγητές μας που νοιάζονται μόνο για τον εαυτό τους -μη φύγουμε όλο το τμήμα με μαζική μετεγγραφή και ε) τους λοιπούς συγγενείς με το «πλούσιο» παρασκήνιο. Όλοι αυτοί μαζί βρήκαν εξιλαστήριο θύμα το Διευθυντή του σχολείου μας και τον εξώθησαν σε παραίτηση, εξαιτίας των γεγονότων.

Πάρτε την! Δεν μπορούμε να κάνουμε μάθημα! Στείλτε μας έναν εκπαιδευτικό που να είναι παιδαγωγός, να αγαπά τη δουλειά του και τα παιδιά, να μπορεί να μας διδάξει. Ζητάμε το αυτονόητο: μάθηση, γνώση και εκπαίδευση.

Πάρτε την! Δε θέλουμε άλλη Μεττα-εκπαίδευση. Όχι άλλη Μεττα-γνώση. Φτάνει πια! Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε! Ο τρόπος της είναι απαξιωτικός! Πάρτε την! Σώστε κι εμάς και το σχολείο μας!

Επιτέλους κάντε κάτι!

Οι αγανακτισμένοι μαθητές του Γ1 1ου Γυμνασίου Ορχομενού

46 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ !!! ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ. ΝΤΡΟΠΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΩ ΠΑΙΔΙΑ , ΦΟΒΕΡΟ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ,
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ.........
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΝΟΥΣ-ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ..............
    ΧΑΧΑΧΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουν περάσει 8 χρόνια από τοτε που βρισκόμουν στην ίδια θέση με τα παιδιά και όλα έχουν παράμείνει ακριβώς τα ίδια... Από τις ζωγραφιές εως και τα "μπράβο"...Τα παιδιά έχουν απόλυτο δίκιο και πρέπει να συνεχίσουν την προσπάθεια που κάνουν για να αλλάξουν την κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι ωραια! τοσα χρονια ολοι που περασαμε απο το γυμνασιο ορχομενου ξεραμε το μαθημα της φωφως τωρα που βγαινει στη συνταξη το θυμηθηκαν οι γονεις μερικων μαθητων,να βαλουν τα παιδια τους να αντιδρασουν,ειναι αυτοι οι ιδιοι που σε αλλους ασχετους καθηγητες η δασκαλους κανουν τα στραβα ματια και μαλιστα για δικους τους λογους. και πηραν στο λαιμο τους και το διευθυντη του σχολειου.περιεργο γιατι οπου ανακκατευονται ορισμενοι συγκεκριμενοι γονεις αντι να λυνονται τα προβληματα εντος των πυλων του σχολειου ανακατευουν ολο το κοσμο με κατινε καταστασεις.αληθεια δε μας λετε τι ειπαν τα παιδια σας στη φωφω και τι ειπατε εσεις ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. βρηκαμε παπα ας θαψουμε δυο-τρεις
    τι ρεζιλικια ειναι αυτα;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και γω ημουν καποτε μαθητρια της.τα πραγματα ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι οπως τα γραφουν τα παιδια.και χειροτερα!η γυναικα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ εκπαιδευτικος ουτε απο θεμα γνωσεων ουτε συμπεριφορας!απο την αρχη τα παιδια της ζητησαν να παρει αλλο τμημα.αν το ειχε κανει, το θεμα θα ειχε ληξει.αν τα ιδια τα παιδια δεν σε θελουν, ενας αξιοπρεπης και σωστος ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ, φευγει.αλλα εκεινη δεν ειχε την τσιπα!απο εγωισμο ακομα και τωρα το συνεχιζει.κανενας γονιος δεν το υποκινησε!δεν εχει να κερδισει κανενας τιποτα.μονο στηριζουν τα παιδια τους που ΦΕΤΟΣ την εχουν καθηγητρια(για το προηγουμενο σχολιο).πληροφορηθειτε καλα και μετα σχολιαστε το γεγονος.πρεπει ολοι επιτελους να μαθουμε να απαιτουμε να εχουμε καλυτερους εκπαιδευτικους και οχι να τους καλυπτουμε επειδη ειμαστε απο το ιδιο χωριο!!!αλλα γι αυτο δεν θα καταφερουμε τιποτα ποτε σ αυτη τη χωρα!μπραβο παιδια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπραβο στα παιδια! Εχουν απολυτο δικιο...
    Συνεχιστε παιδια ετσι! Ειμαστε μαζι σασ;)

    Επιτελουσ, ασ σταματησει αυτη η κατασταση...Ζηταμε τα αυτονοητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και ποιοι είναι αυτοί οι γονείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ολοι βλεπω εχουν αποψη χωρις να γνωριζουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν σας αρεσει τοσο η Κ.ΜΕΤΤΑ να την πατε στα παιδια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα παιδια εχουν δικαιο! οσοι κανουν αρνητικα σχολια απεναντι στα παιδια θα επρεπε να ντρεπονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. παντως και οι αλλοι καθηγητες δεν εχουν κανει καλυτερη δουλεια απο την φωφω αν κρινω απο την ανακοινωση.αν ειναι των μαθητων γιατι αν ειναι μεγαλυτερου τοτε αστα να πανε.αντε ρε βρηκατε να τα βαλετε με την φωφω τωρα που βγαινει στην συνταξη για να λουφαρετε και να δικαιολογηθητε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. συμφωνω οτι πρεπει να εχουμε απαιτησεισ για τα παιδια μασ αλλα και απο τους καθηγητες ως προς τα παιδια μας και βεβαια να μην χρησιμοποιουμε τα παιδια μας. ολοι ξερουμε το μαθημα της φωφως αλλα με ενοχλει η υποκρισια των συγκεκριμενων γονιων και ξερω πολυ καλα τι λεω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλύτερα αργά παρα ποτε! Και φέτος ειδικα που οι γονεις δεν εχουν λεφτα για φροντηστηρια καλά έκαναν και ξεσηκωθηκαν!Μπράβο παιδιά!Μην το βαζετε κατω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΗΣΥΧΗ ΛΕΩ ΕΓΩ!!!!ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !!!!ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ!ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!!!!ΑΙΣΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΔΙΚΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ελα μν ακουω χαζομαρεσ...
    Αν τοσο πλ σασ αρεσει η Φωφω παρτε την εσεισ! Τ παιδια δν 9ελουν ν λουφαρουν..Τ αντι9ετο 9 ελεγα;)

    Εχουν ορε3η για μα9ημα κ παλευουν για τα δικαιωματα τουσ..Μπραβο παιδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ

    αυτό ακριβώς είπε και η κα μεττα στα παιδια.. χμμμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμε των 11:45ο.μ.

    η παιδεία δεν είναι εμφητη.. για αυτό και πάνε σχολείο τα παιδιά για να έχουν σωστή παιδεία.

    Αλλά βέβαια όποιος θέλει σωστή παιδεία πάει σε κολλέγιο ή σε ιδιωτικές σχολές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΥΤΟΣ που εγραψε το σχολιο 11:45 μαλλον ειναι εκτος πραγματικοτητας.ΟΛΟΙ οι μαθητες που περασαν απο αυτην ειχαν προβλημα μαζι της(βαζω και τον εαυτο μου μεσα) αλλα δεν μιλαγαμε γιατι μας βολευε απλα να τη γλυφουμε και να κανουμε ζωγραφιες στα τετραδια και ετσι να παιρνουμε βαθμους χωρις ΠΟΤΕ να εχουμε ανοιξει βιβλιο.ευτυχως που τα παιδια αυτα δεν δεχονται αυτη την κατασταση γιατι εχουν ΠΑΙΔΕΙΑ!!!οσο για το σεβασμο, αυτον τον κερδιζεις ειδικα αν εισαι τοσα χρονια σε ενα μερος.δεν ειναι τυχαιο που ολα τα περιχωρα γελανε μαζι της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Οι μαθητες οι οποιοι εμπλεκονται σε αυτες τις καταστασεις ειναι πλεον γνωστοι και ολοι γνωριζουν πολυ καλα απο ΠΟΙΟΝ υποκινουνται και ποιοι ειναι οι στοχοι τους!ΕΛΕΟΣ!ΝΤΡΟΠΗ τους!
    Οσο για το κειμενο-καταγγελια,φανερωνει την ελλειψη παιδειας και σεβασμου απο τους μαθητες ( να μας καθίσει στο «σβέρκο» με το ζόρι,Πάρτε την,Σώστε κι εμάς και το σχολείο μας,κτλ.)!
    Απλα απαραδεκτοι...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλα τα σχολια και δεκτα
    απο ολες τις πλευρες.
    Ποια ειναι η ουσια ομως;;;
    Γιατι φτασαμε εδω που φτασαμε;;;
    Η φωφο ειναι η υπευθυνη;;;
    Μηπως κατι αλλο κρυβεται απο πισω;;;
    Μηπως ολο αυτο το σκηνικο κρυβει και κατι αλλο
    το οποιο δεν το βλεπουμε;;;
    Η φωφο ειναι αυτη που ειναι , ολοι την ξερουμε
    εδω και γενεές .
    Απ τα χερια της εχουν περασει νυν γιατροι ,
    δικηγοροι , καθηγητες , δασκαλοι κτλ
    Δεν ενηργησε ποτε με κακια
    απλα ηταν ΄λιγη΄ ....
    Τωρα τι αλλαξε ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ας δούμε λοιπόν τα πράγματα στην ουσία.
    Για άλλη μια φορά τα παιδιά στην αρένα για την ικανοποίηση των επιθυμιών του ενός.Και δεν μπορείς να κατηγορήσεις τα παιδιά για το ότι δεν έχουν συνείδηση των ενεργειών τους παρά μόνο για την επαναστατική επιθυμία με λάθος σκοπό.Και σαν ηνία προέκτασης των λόγων και σκοπών του ενός, προσκολλημένου στον κομπλεξικό του χαρακτήρα και τον ματαιόδοξο εαυτό του, χρησιμοποιεί τα ίδια του τα παιδιά για να ικανοποιηθεί.Παιδιά προνομιούχα με "ιδιαίτερα" μαθήματα εντός οικίας αλλά και εκτός αυτής, προνομιούχα βαθμών λόγω αξιώματος πατέρα κ.τ.λ.
    Ξαφνικά λοιπόν και συμπτωματικά λόγω της διδασκαλίας αυτού του υιού από την κα Μέττα διεξάγεται μια "ιερά εξέταση" της εν λόγω κυρίας για να καταδικαστεί στην πυρά? Μα έλεος "κε" Βασιλάκη, την μύτη λίγο κάτω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Για ψιλοστημενο μου φαινεται το παιχνιδι.
    Απο την αρχη της σχολικης χρονιας μαγειρευονταν.
    Τα παιδια δεν ειχαν μπει καν για μαθημα.
    Καποιοι(εντος-εκτος κι επι τα αυτα)
    δεν υπολογιζουν τιποτα.
    Ακομα και τα ιδιαιτερα παιζουν.
    Τι να πω...
    Τουλαχιστον να χει καλο τελος
    γιατι παει μακρυα η βαλιτσα
    και αν ανοιξουν στοματα θα βρωμισει ο τοπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. σε αυτη την κινηση των μαθητωων συμμετεχουν ομοφωνα απο την αρχη και οι 15 μαθητες του τμηματος και ό,τι κειμενο εχει γραφει εχει υπογραφει απο ολους τους μαθητες. Υποστηριζεται απο την αρχη απο τους 13 γονεις του τμηματος και ό,τι κειμενο εχει γραφτει υπογράφεται απο τους 12 γονεις, ο 13ος τη λυπηθηκε και αποσύρθηκε ενω οι άλλοι δύο δεν έχουν εμφανιστεί καθόλου.
    Εμμεσα ομως υποστηριζεται απο ολους αφου ολα δεν κανουν μαθημα.
    "Είμαστε εις το εμείς και οχι εις το εγώ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΕΙΑΖΕΤΕ ΕΙΤΕ ΘΕΤΙΚΑ ΕΙΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ , ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ Γ1 ΣΤΟ FACEBOOK.... ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΩΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΚΡΙΣΕΤΕ ΠΛΗΘΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΕΝ ΩΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΕΤΤΑ.... ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΜΕ(ΤΤ)ΑΓΝΩΣΗ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΙΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Γ1.ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΣΑΝ ΘΗΜΑΤΑ ΠΛΕΚΤΑΝΗΣ ΤΟΥ "ΚΥΡΙΟΥ" ΒΑΣΙΛΗ.
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΜΕΤΤΑ ΚΑΙ ΕΙΡΘΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΩΞΕΙ.ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗ ΟΥΥΥΥΥΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. http://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=93101&page=6

    Κοιτάξτε αυτό το link. Ένας από τους αγανακτισμένους μαθητές κατηγορεί και προσβάλει τους ντόποιους επειδή υποστηρίζουν την καθηγήτρια.

    Ο παραπάνω ανώνυμος τα εξηγεί όλα.

    Όσο για το "ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ" μετά από τον δημόσιο διασυρμό που υπέστει εξαιτίας τους και λίγα τους είπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αυτός που ισχυρίζεται ότι η απόφαση των μαθητών είναι ομόφωνη κι ότι οι δύο γονείς δεν εμφανίστηκαν καθόλου ενώ ο τρίτος αποσύρθηκε λόγω λύπης είναι ελεεινός και τρισάθλιος ψέυτης . Ντροπή υποκριτές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Έχοντασ ακούσει και γνωμες αλλων παιδιών 1 έχω να πω: ΑΙΣΧΟΣ! Υποστηρίσουν οι αλλοι μαθητες του ίδιου ή διαφορετικου σχολειου πως ειναι μια πολυ καλή καθηγητρια και πως αν θελεισ να μαθεις προσεχεις...Το ποιο γελοιο από ολα ειναι πως σχολιαζουν και υποβιβαζουν τουσ μαθητεσ του Γ1 χωρις ν ξερουν το θεμα και τ γεγονοτα που εχουν συμβει...ή μαλλον τα ξερουν αλλα αναφερουν και αγνοουν οτι τουσ συμφερει!Ολοι ξερουμε τι μαθημα κανει η συγκεκριμενη αλλα όπως ειναι φανερο ολοι κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Παιδιά πρώτον συγχαρητήρια για τον αγώνα σας.

    Πιστεύω ότι πριν προχωρήσετε σε αυτό το βήμα πήγε το πενταμελές της τάξης στο διευθυντή της δευτεροβάθμιας και του σχολείου και συζήτησε την κατάσταση. Επίσης ζητήσατε βοήθεια από ενηλίκους (να κινηθούν δικαστικά) και δε τα καταφέρατε. Για όλα αυτά έχετε γραπτές αποδείξεις.


    Επίσης θα παρακαλούσα να μην θίγονται ονόματα δεν είναι σωστό να κατηγορούμε επώνυμα έναν άνθρωπο ότι και να έκανε χωρίς δίκη. Η στοχοποίηση δεν είναι καθόλου καλή.

    Εύχομαι καλή συνέχει στην ομάδα των αγωνιζόμενων μαθητών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μας κατηγορούνε ότι λουφάρουμε . Μας αναφέρουν πως υποκινούμαστε από κάποια <> σου ελέγχει τις κινήσεις μας . Μας λένε ότι η Μεττα(συγνώμη αλλά δεν μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε<> μετά από τον τρόπο με τον οποίο περιέγραψε τους γονείς μας. )δεν μας φταίει σε τίποτα. Ε όχι,δεν είναι έτσι. Όχι μόνο ,δεν μαθαίνουμε τίποτα από τα μαθήματα ,όχι μόνο,χρησιμοποιεί κινητό στην τάξη για να ακούει μουσική ενώ εμείς γράφουμε διαγώνισμα και για να στέλνει μηνύματα,όχι μόνο ,εναντιώθηκε σε μαθήτρια και τις πρότεινε αλλαγή περιβάλλοντος,ΑΛΛΆ ,μίλησε απαξιωτικά στους γονείς μας και τους υποβάθμισεμπροστά στα ματιά μας λέγονταςπως πρέπει να ντρεπόμαστε για αυτούς . Τους γονείς μας που φτηνούν αίμα καθημερινά για να μας μεγαλώσουνστους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Αν λουφάραμε ,θα καθόμασταν να ζωγραφίζουμε για να πάρουμε <> και εύκολα 20άρια. Μα βέβαια ,σε αυτήν την αρρωστημένη κοινωνία που ονομάζεται Ορχομενός το να ζητάς τα δικαιώματα σου είναι τρομοκρατική ενέργεια πόσο μάλλον να αγωνίζεσαι για αυτά. Τέλος ,ΝΑΙ ,είμαστε υποκινούμενοι. Μας υποκινεί το δικαίωμα μας για δημόσια παιδεία ,μόρφωση και εκπαίδευση . Εμείς είμαστε οι μαθητές . Εσείς ποιοι είστε? Ανώνυμοι κυριευμένοι από τον φόβο και τις τύψεις . Μην είστε της οικογένειας? Της κουμπαριάς? Ή της συντεχνείας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πες τα ρε "Ανώνυμε" των 2:12.

    Εμείς ξέρουμε και ποιοι είμαστε και ποιοι είναι.

    Bonjour a tout le monde!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @ανώνυμε 2:12
    Τι λες; Χρησιμοποιεί το κινητό στη τάξη ενώ εσείς γράφετε; Πέφτω από τα σύννεφα... Απαράδεκτο... Πάτε καλά ρε; Τι θέλετε ενώ γράφετε να γράφει και αυτή για συμπαράσταση... Η κα. Μέττα καλά κάνει και απαξιώνει τους γονείς σας. Αυτοί σας κακομάθανε και δεν δείχνετε σεβασμό σε κανέναν. Να ζωγραφίσετε σας βάζει όχι να σκάβετε... Είστε για γέλια. Φαντάζομαι του χρόνου που θα επαναλλάβετε την τάξη θα έχετε ως αίτημα περισσότερα διαγωνίσματα με δυσκολότερα θέματα.

    @Tsakos Μην τους λες συγχαρητήρια. 13 κακομαθημένα που είναι υποκινούμενοι από μεγαλύτερους. Αλλά τι λέω και εσύ ένα από αυτά τα παλιόπεδα είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αγαπήτε μου Ανώνυμε-Επώνυμε των 11:42πμ,

    Μήπηως γνωρίζεις τι πάει να πει Καθηκοντολόγιο των Εκπαιδευτικών; Μήπως γνωρίζεις τι πάει να πει νόμος;
    Χρησιμοποιεί κινητό μεσα σην τάξη ενώ σε εμάς απαγορεύεται; Είμαστε καλά;

    Ρε παιδιά είμαστε για γέλια που θέλουμε σωστή εκπαίδευση.. Ντροπή μας..
    Και εσύ που ξέρεις ότι θα επαναλάβουμε την τάξη; Τελικά μήπως δεν είσαι τόσο ανώνυμος όσο δηλώνεις; Think about it. (σκέψου το)

    Όσο για τον Tsakos είναι περίπου 30χρονών και έχει δικά του φόρουμ.

    Αααα, επίσης η σωστή ορθογραφία είναι "παλιόπαιδα" και όχι "παλιόπεδα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Εγώ ένα έχω να πώ: ολοι κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους!Ολοι ξέρουμε τι μάθημα κανει η κα.Μεττα και όσοι λενε οτι ειναι καλή καθηγητρια τα λενε για να το πιστεψουν οι ιδιοι!Λέτε οτι σας συμφέρει!Αφού την καταξιώνετε τόσο πολύ την κα.Μεττα παρτε την εσείς!Γιατί εχει γίνει πρόταση να παει στο αλλο τμημα αλλα αυτοι,ενω την υποστηριζουν και λενε πως ειναι η καλυτερη,αρνουνται και λένε πως θ κανουν τα ιδια με το Γ1!Ειλικρινά,όλοι κρύβονται πίσω απο το δάχτυλο τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΟΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ!!!!!ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η κ.ΜΕΤΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ,ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ,ΘΕΑΤΡΟ,ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ!!!!!!!!!ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΕΡΓΗ,ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΜΟΡΦΩΣΕΙ,ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!!!!ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ!!!!!!ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ,ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΜΕ!!!!!!ΑΓΩΝΑΣ......!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Οι σκακιστές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έχουν παραδώσει την εκπαίδευση στην αγριότητα της ασυλίας της Μέττα, ζούμε ιστορικές στιγμές σ' αυτό το νομό!
    Ομοιογενοποιούν όλους τους εκπαιδευτικούς και τολμούν να τους κατατάσσουν στο επίπεδο της Φωφώκας, λες κι όλοι είναι ίδιοι. Έχουν απλώσει ένα δίχτυ προστασίας, λες και τους θίξανε τα ιερά και τα όσια.
    Δεν τολμούν να πουν δημόσια, ότι όλοι συζητούν ιδιωτικά. Όλοι γνωρίζουν και κανείς δεν κάνει τίποτα για να σώσει την κατάσταση. Είναι αυτοκαταστροφικοί. Ζούμε ένα θέατρο παραλόγου.
    Δείχνουν την τελευταία για πρώτη και την προστατεύουν σαν κόρη οφθαλμού! Λες και δεν ξέρουν πως έτσι χάνουν το φως τους! Πετούν στα σκουπίδια την αξιοπρέπεια και την ευσυνειδησία των εκπαιδευτικών.
    Εμπρός λοιπόν κάντε χώρο και σ' άλλα αρνητικά πρότυπα για μια καταξιωμένη εκπαίδευση, αφού δεν μπορείτε να σηκώσετε ανάστημα! Την πιστοποίηση της καταξίωσης σας, αγαπητοί καθηγητές την εξασφαλίζει η ΕΛΜΕ (απέδειξε πως έχει ειδικότητα σ' αυτό) κι ο Δ/ντής Δ/θμιας Εκπ/σης απ' το παρατηρητήριο δε θα διστάσει να βάλει τη βούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ....ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΕΕΕ..?? ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΕΕΕ...??? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ .ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ..? ΤΙ ΣΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ....ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΓΟΝΕΙΣ...?? ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΥΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ. .ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ, ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΕΤΤΑ ...ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ.. ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ρε παιδια τι γινετε εδω;Ολοι φταινε εκτος απο τα Υπουργεια.Τι τα χουμε λοιπον,ας τα κλεισουμε.Ολα τα περασμενα χρονια ολα καλα,τωρα χτυπαμε αλυπητα οποιον βρεθει μπροστα μας.Μας εχει βαρεσει η κριση στον εγκεφαλο.Λες και ετσι θα λυθει το προβλημα της παδειας.Εστω οτι αυριο φευγει ,ολα καλα ,τα βολεψαμε.Σωθηκαμε.Εμεις οι αγιοι που μας φταινε οι αλλοι , εμεις ειμαστε καθαροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ … Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ…Ή Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΚΟΠΗ … ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΞΥΛΟ…ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΜΙΑΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ…Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΓΙΝΕ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΦΑΝΤΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΣΟΥΝ ΥΠΟΨΙΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΜΑΘΗΜΑ….ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΕΤΤΑ ….. ΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ …… ΤΩΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ.. ….ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ , ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ …..ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΟΝΙΩΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΕΤΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μα ρε παιδι μου μαντης εισαι; Μπραβο, τωρα που εμαθες οτι τα σχολια ειναι γραμμενα απο τα παιδια και τους γονεις τους..

    Και δηλαδη απειλη ειναι αυτη; Ότι δηλαδή στρέφονται υπερ της κυρίας Μέττα;

    Και θέλετε να μου πείτε ότι εσείς πιστεύετε πως το κράτος λειτουργεί ολόσωστα; Εσείς είστε αυτοί που διεκδικείτε περισσότερα χρήματα(καθηγητες). Και όταν οι αγανακτισμένοι θα διεκδικησουν αυτά που διακιούμαστε θα τους λέτε μπραβο..

    Εμένα στο σπίτι μου δε με μάθανε να προσποιούμαι οτι κάτι μου αρέσει. Δε θα γινω γλυφτης κανενος.

    Και δηλαδή τόσο κακό είναι κάποιος να κρίνει τον άλλον; Και αφου τότε η κα Μέτα κάνει τόσο καλό μάθημα (και είναι καταξιωμενη καθηγητρια συμφωνα με την ΕΛΜΕ) γιατί τα παιδιά από άλλα τμήματα δεν πάνε στο Διευθυντή να απαιτήσουν να την πάρουν;

    Καληνυχτα σε ολους τους Ανώνυμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Από τη μια σκέφτομαι ότι αν υπάρχει ένα τέτοιο θέμα σε οποιοδήποτε σχολείο, καλό θα είναι κάποια στιγμή να επεμβαίνουν οι αρμόδιοι και να το επιλύουν. Εξάλλου, τόσα χρόνια οι εκπαιδευτικοί και εν γένει οι δημόσιοι υπάλληλοι (δεν τους βάζω στην ίδια κατηγορία) έχουν βολευτεί στις καρέκλες τους και είτε κάνουν τη δουλειά τους είτε όχι δεν τους αξιολογεί-κουνάει κανείς. Εδώ πρέπει να συνεκτιμηθεί το γεγονός ότι η εν λόγω κυρία, όπως και άλλοι εκπαιδευτικοί, προστατεύονται και από το περιβάλλον τους.

    Από την άλλη όμως, ας κατονομάσει και κάποιος τους γονείς που φέρονται ότι υποκινούν αυτές τις καταστάσεις, ας αναλάβει κάποιος την ευθύνη.

    Γιατί υπάρχει η συνήθεια να κρυβόμαστε πάντα πίσω απο το δάχτυλό μας και να κατηγορούμε αλόγιστα κι ανώνυμα αν δεν έχουμε το θάρρος της γνώμης μας? Και ποιος θα κρίνει αν αυτοί ή και όλοι οι γονείς είναι καλοί ή κακοί, κι αν στέκονται ή όχι δίπλα στα παιδιά τους ή αν τα διαπαιδαγωγούν σωστά?

    Σταματήστε να τρώγεστε σε δημόσια blogs επειδή κάποιοι είχαν το θάρρος να δημοσιοποιήσουν το πρόβλημά τους (υποκινούμενοι ή μη) και κοιτάξτε να λύσετε τα θέματά σας με λογική και αξιοκρατεία και όχι με μικροσυμφέροντα...Στον ίδιο τόπο ζείτε όλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή