ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΣΙΝΕΜΑ...




Μια από τις καλύτερες εκδηλώσεις των τελευταίων ετών πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (10/09/10) στην πλατεία ηρώων στον Ορχομενό.

Λίγο η παρουσίαση της ηθοποιού Ελένης Φιλίνη, λίγο οι ξεκαρδιστικές μιμήσεις του ηθοποιού Γιάννη Μπουρνέλη και πολύ περισσότερο το κέφι της τοπικής ορχήστρας με τις φωνές των Ορχομένιων Μάκη Ζωγράφου και Γιούλης Μπούρας χάρισαν μια μαγευτική βραδιά στους παρευρισκόμενους.

Το Χορευτικό του πολιτιστικού Κέντρου πρόσφερε στιγμές κεφιού κι έδωσε τον ρυθμό πάνω στην σκηνή πριν κατεβεί στην πλατεία και γίνει ένα με τον υπόλοιπο κόσμο.

Η έκθεση φωτογραφίας και αφίσας που υπήρχε γύρω από την πλατεία συγκέντρωσε τα βλέμματα των επισκεπτών πριν ξεκινήσει η εκδήλωση.

Μετά τις ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν για να στηθεί αυτή η εκδήλωση ανέλαβε τα ηνία η κα. Φιλίνη προλογίζοντας την άφιξη του κ. Μπουρνέλη

Στο πρώτο τραγούδι του Μάκη Ζωγράφου η θεατρική ομάδα του Ορχομενού πέρασε χαρακτηριστικοί τύποι των ταινιών της δεκαετίας του εξήντα.

Τα κορίτσια του Πολιτιστικού Κέντρου με τα χορευτικά τους διασκέδασαν τον κόσμο με τα συχνά περάσματα τους στην σκηνή ανάμεσα στα βίντεο αποσπάσματα παλιών ταινιών.

Την παράσταση έκλεψε η Παναγιώτα Παπαλάμπρου με το εκπληκτικό ζεϊμπέκικο της (θα δημοσιευτεί ξεχωριστό βίντεο).

Το κέφι κορυφώθηκε όταν τραγούδησε η κα. Φιλίνη και τα κορίτσια του χορευτικού κατέβηκαν στην πλατεία σηκώνοντας τους πιο τολμηρούς από τα τραπέζια και σε λίγο όλη η πλατεία έγινε μια παρέα που χόρευε ασταμάτητα.

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

Υ.Γ.1.Η ηλεκτρονική εφημερίδα orchomenos-news πιστεύει ότι αυτή η εκδήλωση ήταν από τις πιο εμπνευσμένες τα τελευταία χρόνια και με καλή οργάνωση, αν εξαιρέσουμε ότι καθυστέρησε κατά μιάμιση ώρα από ότι έλεγε το πρόγραμμα.Επίσης το ότι γέμισε η πλατεία και δούλψαν όλα τα γύρω καταστήματα είναι θετικότατο και αξίζουν επιβράβευση όσοι συνέβαλαν σε αυτό.

Υ.Γ.2. Μετά την πανήγυρη στον Αι Σώστη ούτε σε αυτή την εκδήλωση μας λύθηκε η απορία… Γιατί δεν πήρε καθόλου τον λόγο ο δήμαρχος ούτε σε αυτή την εκδήλωση;Ναι ο Μπουρνέλης τον εξυμνούσε στις μιμήσεις του και έδειξε διάθεση να τον ψηφίσει αλλά η απορία μας παρέμεινε :

άλλαξε προφίλ ο δήμαρχος ή φοβάται μην του γυρίσει μπούμερανγκ κάτι;;

Ίδωμεν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου