ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Πρωταθλητές χειμώνα...Αήττητοι οι Παίδες!!

Εντυπωσιακό φινάλε πρώτου γύρου για την ομάδα Παίδων της Α.Ε.Ο, με την εκτός έδρας Νίκη της στα Άσπρα σπίτια.
Έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες και οι 18 βαθμοί συγκομιδής κατατάσουν πρώτους και αήττητους τους παίδες της πόλης μας στα μισά της πορείας τους για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο αγώνας διεξήχθη σε πολύ κακό αγωνιστικό χώρο και υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες,παρόλα αυτά η προσπάθεια όλων των παιδιών έφερε το νικηφόρο αποτέλεσμα με σκορ 1-2.Τα δύο τέρματα της ομάδας πέτυχε ο Λάμπρος Κολοκύθας,όλοι οι ποδοσφαιριστές υπερέβαλαν εαυτούς και έδειξαν ότι δεν είναι "παίδες" αλλά άντρες κι έχουν θέση στην πρώτη ομάδα της Α.Ε.Ο.
Ο προπονητής της ομάδας Δέδες Ευθύμιος με την ολκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθήματος μας δήλωσε:
"Καταρχήν συγχαρητήρια στα παιδιά,αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα,πρέπει να δείξουμε την ίδια εικόνα και στο δεύτερο γύρο για να φτάσουμε στο πρωτάθλημα."
Αναφερόμενος γενικότερα στην ομάδα του ο κόουτς δήλωσε:
"πρόκειται για μια εξαιρετική φουρνιά παικτών με αστείρευτο ταλέντο και περίσσια όρεξη για δουλειά.Είμαι πολύ τυχερός που συνεργάζομαι μαζί τους και πιστευω ότι από αυτή την ομάδα θα βγούν πάνω από ένδεκα παίχτες που θα αφήσουν το στίγμα τους στο ποδοσφαιρικό τοπίο της περιοχής κι όχι μόνο.".
Από την επαφή μας με τον κόουτς εντύπωση μας έκανε η θέση του όταν του επισημάναμε τα ε΄υσημα για την πορεία της ομάδας ο ίδιος αρνήθηκε λέγοντας :
" Συγχαρητήρια στα παιδιά που αγωνίζονται,αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές κι όχι οι προπονητές,εγώ απλά τους βοηθώ να αποτυπώσουν το ταλέντο τους στον αγωνιστικό χώρο".

Υ.Γ.1:Πολλά συγχαρητήρια στο προπονητικό τιμ (Δέδες Ευθύμιος και Γκουγκούφκας Βασίλης ),καθώς και στην διοίκηση της ομάδας που κατάφερε να μαζέψει και να αθλεί 80 παιδιά της περιοχής σε επαγγελματικά επίπεδα.
Υ.Γ.2:Θα παρακολουθούμε από κοντά την πορεία της ομάδας στο δεύτερο γύρο κι ελπίζουμε να πανηγυρίσουμε όλοι αζί την κατάκτηση του πρωταθ΄λήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου