ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Ραντεβού στις 19/05/2011 στο δικαστήριο!!!







Στις 8/04/2011 στο Δ.Σ. του Δήμου Ορχομενού αναφέρθηκε η αγωγή αποζημίωσης του πρώην δημάρχου κ. Λ. Υπερήφανου στον νυν δήμαρχο κ. Κ. Ξηρογιάννη και προς εμένα, αγωγή ύψους 1.000.000 ευρώ έκαστος!!!
Στα αμείλικτα ερωτήματα του δημάρχου ο Πρώην πάλι δεν απάντησε ως συνήθως και αποχώρησε.
Η αγωγή είναι γεμάτη ανακρίβειες και αναφέρει ότι τάχα αυτά που μας κατηγορεί γράφτηκαν στην εφημερίδα «τα ΝΕΑ του ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ» κι όχι στο Δ.Σ. όπως έχει συμβεί.
Ο Πρώην σαν αυτοδιοικητικός μετά από 7 μήνες προτίμησε να απαντήσει μέσω δικαστηρίου κι όχι στο Δημοτικό Συμβούλιο. Νέα ήθη στον Ορχομενό, ας είναι…
Ραντεβού στις 19/05/2011 στο δικαστήριο.

Λουκάς Τριανταφύλλου

17 σχόλια:

  1. Μήπως τόσα υπολόγισε ότι έχασε ο Υπερήφανος?
    Καλά σας έκανε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kalws orises aixmhre anagnwsth,
    den apantaw sto sxolio sou ,
    alla se oti afora trhndhlwsh tou k. Triantafullou upen8umizw se olous oti
    osa grafthkan sthn efhmerida htan osa
    eipw8hkan sto dhmotiko sumvoulio ths 28 Augoustou 2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπορώ να καταλάβω την διαμαρτυρία του Τριανταφύλλου!!! Αυτός και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και έξω στα καφενεία έλεγε ότι παρακαλάει να τον πάει στα δικαστήρια ο πρώην Δήμαρχος... Τώρα γιατί αναρωτιέται;;; Τώρα είναι που έχει το δικαίωμα να ψάξει όλα τα στοιχεία για τον Υπερήφανο... Δηλαδή μπορεί πλέον να ζητήσει, γιατί έχει έννομο συμφέρον, να ανοίξουν οι καταθέσεις αυτού και της οικογενειάς του καθώς και να πάρει το Ε9 και ό,τι άλλο θέλει από την εφορία... Άρα αν όλα αυτά που κατηγορούσαν τον πρώην είναι αλήθεια χάρη του έκανε. Αν όμως όχι τότε θα τα βρουν λίγο σκούρα... Εδώ είμαστε να δούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ετσι ακριβώς... εδώ είμαστε για να δούμε... και ποιοι θα τα βρούνε σκούρα και ποιοι θα δικαιωθούν..
    Ο καιρός γαρ εγγύς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν μπορεις απλα να εισαι πιο διαλλακτικος και να μην αποκαλεις το τεως Δημαρχο πρωην λες και ειναι ο πρωην γκομενος σου????Αυτο που κανεις δεν ειναι δημοσιογραφια αλλα καθαρη στηριξη στον καινουργιο Δημαρχο.....Αυτα στα λεει καποιος που ειναι σαν εσενα αλλα μακρια απο εσενα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα μακρινέ αναγνώστη, δεν αποκαλώ εγώ τον κ. Υπερήφανο πρώην αλλά ο κύριος Τριανταφύλλου.Μεταφέρω αυτούσια την επιστολή του κ. Τριανταφύλλου επί προκειμένω και αν με παρακολουθούσες στενότερα θα έβλεπες ότι δεν σηρίζω κανέναν ούτε πρώην ούτε νυν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εχω παρακολουθησει την δουλεια σου,οσο δεν φανταζεσαι και στην εφημεριδα αλλα και στον διαδυκτιακο ημερολογιο!!!Το μονο που βλεπω για την αντιπαλη μερια ειναι καποια κειμενα με υπονοουμε μεσα.Εγω χαιρομαι που υπαρχουν και η εφημεριδα αλλα και το διαδικτυακο ημερολογιο απλα δεν μου αρεσει που και οι δυο αυτες προσπαθειες ειναι κατευθυνόμενες.ΑΑΑΑΑΑ για να μην το ξεχασω,καλησπερα πλεον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπέρα εκ νέου Ανώνυμε φίλε, αν πιστεύεις ότι ΕΓΩ είμαι κατευθυνόμενος τότε θα ήθελα να μου κάνεις επώνυμη δήλωση τόσο στην εφημερίδα όσο και στο ιστιολόγιο!! Θα μας πεις το όνομα σου και από ποιόν πιστεύεις ότι κατευθυνόμενος = ΤΌΣΟ ΑΠΛΑ!!
    Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται φιλε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. epitelous na ginei to dikastirio na vgoun oi vromies tou uperifanou sthn fora.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. anwnyme 4:40 hremhse ligo... den dikazetai o k. Yperhfanos munhsh autos mono exei kata8esei agwgh
    kai den eipe kanenas gia vrwmies kanenos...
    Ase to dikasthrio na apofasisei kai meta edw eimaste na krinoume oloi olous...Psuxraima omws ..den sumfwneis??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμε 4.40 έχουν περάσει 4 μήνες από τότε που ο Ξηρογιάννης είναι Δήμαρχος και 7 από τις εκλογές... Αν υπήρχε κάτι τότε γιατί ο νυν Δήμαρχος δεν έχει δώσει στοιχεία στον εισαγγελέα;;; Το ότι του έκανε αγωγή ο πρώην Δήμαρχος, όπως γράφει και ο ανώνυμος 9.50, του δίνει το δικαίωμα να ψάξει ότι θέλει. Να κατηγορείς είναι πολύ εύκολο... Όπως και να τάζεις ή να κάνεις αντιπολίτευση... Το να αποδείξεις είναι δύσκολο!!! Όπως και να εκλπηρώνεις τις υποσχέσεις σου ή και να ασκείς εξουσία!!! Όπως είπε σωστά και ο κ. Μάντζας ο καιρός θα δείξει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σωστά ανώνυμε 8.57 ως γνωστόν δέκα ενδείξεις δεν δημιουργούν μια απόδειξη!!
    Πιστεύω ότι αυτή η αγωγή είναι ευκαιρία να ανοίξουν όλοι τα χαρτιά τους ώστε να μάθουμε κι εμείς ποια είναι η αλήθεια!!!
    Ο καιρός θα δείξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Siga re ekdikhth!!!!Pistepse me den tha sou kanei katholou kalo to na pw poios eimai!!!!!!!Alla tha sou ta pw katidian.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. fovasai??Ti omws ...
    vgale thn maka rou anwnumou kai ase na kserw egw to diko mou kalo kalutera apo sena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. maka=maska thn opoia sunexizeis vlepw na foras,alla ok otan apofasizeis na thn vgaleis ksereis pou 8a me vreis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή