ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΧΟΜΕΝΙΟΥΣ



Εθελοντικός καθαρισμός του Κάρκαρη και των Πηγών των Χαρίτων την επόμενη Κυριακή 10 Απριλίου με πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας Ορχομενού.

Πατήστε πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση.

Σ.Σ. Είναι χρέος όλων μας να βρεθούμε σε αυτή την εκδήλωση και να βοηθήσουμε να καθαριστεί όσο μπορεί ο καθένας το ομορφότερο σημείο της πόλης που ζούμε!!

7 σχόλια:

  1. Ο κ. Ξηρογιάννης στην κεντρική του ομιλία δεν είχε πει ότι έχει έρθει σε επαφή με την RAM και θα μας καθαρίσει δωρεάν τις πηγές; Λοιπόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. LOIPON,an vohthhsoume kai emeis ligo den tha pathoume kai tipota...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φυσικά και πρέπει να βοηθήσουμε όλοι!!!!
    Είναι χρέος μας να συμμετέχουμε σε αυτή την προσπάθεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Ανώνυμος 7:25 ξεχνά πως τα σκουπίδια δεν τα φέρνει η βροχή , ούτε φυτρώνουν μόνα τους . Εμείς τα πετάμε . Εχει παρατηρήσει ποτέ τα παιδιά μας στην παιδική χαρά της κεντρικής πλατείας . Πόσα παιδιά πετούν τα σκουπιδάκια τους στα καλάθια της πλατείας ?? Η απάντηση θα τονν απογοητεύσει και μάλλον θα πρέπει να μας προβληματίσει όλους . Αναπαράγουμε ομοιώματα μας . Ανθρώπους που δεν αγαπούν την καθαριότητα . Παιδιά χωρίς παιδεία > Ακόμη κι αν βοηθήσει η RAM όπως είχει πεί ο Δήμαρχος , ακόμη κι αν μαζευόμαστε κάθε ΣαββατοΚύριακο να καθαρίζουμε αν δεν μάθουμε εμείς και τα ΠΑΙΔΙΑ MAΣ ΝΑ ΣΕΒΌΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΥΑΥΤΌ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ THN EΠOMENH TO ΠΡΩΙ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝΝ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΣΟΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μεγαλη κουβεντα ανοιξες ανωνυμε 10.48 και δυστυχως εχεις δικιο...
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!
    Και δυστυχως εκει πασχουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Afou summetexei kai h neolaia pasok opws leei k ena allo blog,tha symmetexoume kai emeis!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή