ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ!!!


Τη διανομή τροφίμων σε άτομα και οικογένειες που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και που χρήζουν βοήθειας πραγματοποίησε φέτος ο Δήμος Ορχομενού, λίγο πριν τα Χριστούγεννα...



Σε συνεργασία με την υπηρεσία κοινωνικής πρόνοιας του Δήμου και με  εντολή του δημάρχου Ορχομενού κ. Λ. Υπερήφανου πραγματοποιήθηκε φέτος  μια ουσιαστική κίνηση φιλανθρωπίας που τόσο ανάγκη είχε η πολύπαθη περιοχή του Ορχομενού. 
Την Κυριακή 21/12/2014  από νωρίς το πρωί ως αργά το βράδυ οι εθελοντές που συμμετείχαν στην διανομή τροφίμων παρέλαβαν τα πακέτα αγάπης από κεντρικό  κατάστημα του Ορχομενού (ΓΑΛΑΞΙΑΣ) και με ευλάβεια μοίρασαν τα τρόφιμα στους δικαιούχους εισπράττοντας ευγνωμοσύνη από τους πολίτες.

Τα τρόφιμα που διανεμήθηκαν από το Δήμο Ορχομενού στους ωφελούμενους είναι, μεταξύ άλλων,
κρέας, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, λάδι, γάλα,  κλπ., ενώ την ευθύνη συντονισμού και υλοποίησης της διανομής είχε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ι. Κόκκινος.
Σημειώνεται ότι μοιράστηκαν περισσότερα από 100 πακέτα τροφίμων σε οικογένειες που πληρούσαν τα κοινωνικά κριτήρια και ήταν εγγεγραμμένες στα μητρώα της υπηρεσίας του Δήμου Ορχομενού
Ο  αρμόδιος δημοτικός σύμβουλος κ. Ι. Κόκκινος  ευχόμενος Χρόνια Πολλά σε όλους τους δημότες δήλωσε ότι πρόκειται για μια συμβολική πράξη αγάπης και ανθρωπιάς προς τους συνανθρώπους μας, που τόσο έχουν ανάγκη από την βοήθεια και την στήριξη όλων μας ιδιαίτερα τις γιορτινές μέρες που διανύουμε. 
Σ.Σ. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους αποφάσισαν αλλά και  συμμετείχαν σε αυτή την ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΓΑΠΗΣ και  η ανταπόκριση που έτυχε από τους δικαιούχους έδειξε για άλλη μια φορά την ανάγκη  δημιουργίας ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ στον Δήμο Ορχομενού όπου πολλοί συμπολίτες μας ζουν κάτω από συνθήκες απόλυτης φτώχειας.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου