ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ 2015 (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)




 

  Αφιερωμένη στις ΤΕΧΝΕΣ  ήταν η 12η γιορτή ΝΕΟΛΑΙΑΣ  που διοργανώνει κάθε χρόνο η Π.Π.Ο.

Σε μια αίθουσα που μοιάζει πλέον πολύ μικρή να καλύψει τέτοιες εκδηλώσεις αφού ο κόσμος  εκτός από τα καθίσματα της αίθουσας θεάτρου στο Πνευματικό Κέντρο Ορχομενού γέμισε και τον χώρο  στο πλάι αυτών αλλά και την είσοδο του χώρο όπου όλοι ήταν όρθιοι για να απολαύσουν το θέαμα με μουσική χορό αλλά και ποιήματα αφιερωμένα στις καλές τέχνες που παρουσίασαν τα παιδιά των σχολείων του Ορχομενού κι όχι μόνο. 

   Η εντυπωσιακή εκδήλωση  ξεκίνησε λίγο μετά τις 8 την Κυριακή 3 Μαίου 2015 σ το Πολιτιστικό Κέντρο Ορχομενού σε παρουσίαση των Έλλη Τούντα-Τζένη Κουμπούρα-Μαρία Βελαώρα οι οποίες αφού καλωσόρισαν τον κόσμο ευχαρίστησαν  όσους βοήθησαν στην οργάνωση της εκδήλωσης και ξεκίνησαν το πρόγραμμα με  τις αδερφές  Νεφέλη και Λητώ Τούντα
Yakety sax (τσαρλεστον)  και συνέχισαν  με  την βράβευση της Ορχομένιας υψιφώνου κα. Μάτας Κατσούλη για την προσφορά της στις Τέχνες.
Η παιδική χορωδία  της Π.Π.Ο.  μας έβαλε στο κλίμα της εκδήλωσης  με τα τραγούδια ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ  και ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΟΥ υπό την διεύθυνση   της κα.Ιωάννας Παναγιωτίδη Σταύρου.

 Το μικρό αφιέρωμα στις τέχνες επιμελήθηκε  η εκπαιδευτικός κα. Γιούλη Γερονικολού και το παρουσίασαν μέσα από ποήματα οι μαθητές της Τάξης της.
 Το  χορευτικό πρόγραμμα ξεκίνησε με μοντέρνους χορούς  από την Παναγιώτα Παπαλάμπρου με το  Storm  της Vanessa Mae  και το   Wiggle του Jason Derulo σε χορογραφίες των παδιών.
. Χαμόγελα ικανοποίησης πρόσφερε το χορευτικά των μικρών παιδιών  σε χορογραφίες  των Ορχομενίων   κ.κ.  Έφης Ραμαντάνη   και Λουκίας Τσάπρα  που έκλεισαν το πρώτο μέρος του χορευτικού προγράμματος.
 Η Το μουσικό πρόγραμμα της εκδήλωσης ξεκίνησε με το βιολί της Παναγιώτας Μούσας να δίνει το έναυσμα  των τραγουδιών που ακολούθησαν.
 Αρχικά τραγούδησαν οι Νίκος Χόνδρος κσι Νίκος Αποστολίδης με τον δεύτερο να κερδίσει άξια το θερμό χειροκρότημα όλων των  θεατών που θαύμασαν  την ψυχική δύναμη της χυχής ενός ανθρώπου που παρόλο που δεν βλέπει μπορεί να ερμηνεύσει μοναδικά  δυο  καινούργια  τραγούδια. Επίσης τραγούδησαν οι Ορχομένιες  Έλενα Κουκιάσα και Νατάσα Θεοχάρη  με συνοδεία των   Ορχομένιων μουσικών Κώστα Μερτζάνη (μπουζούκι) και Βαγγέλη Θεοχάρη (κιθάρα).
 Οι Ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί δεν θα μπορούσαν να λείψουν από την εκδήλωση και τα χορευτικά τμήματα της Π.Π.Ο. σε διδασκαλία της Μαρίας Κραβαρίτη   παρουσίασαν τους εξής  χορούς :  
Ο χασάπης ( τμήμα μικρό παιδικό),
Συμπεθέρα-Βλάχα ( τμήμα παιδικό) 
Χοροί Τζιάς (τμήνα νεανικό)
Γιωργίτσα-Σκέρτσο πεταχτό-Τι σε μέλλει (τμήμα Ενηλίκων) .
 Το κλείσιμο  της  λαμπερής εκδήλωσης έγινε με  την παιδική χορωδία και το τραγούδι  του παλιάτσου που όλοι χειροκρότησαν.
 Δείτε το  πλούσιο φωτορεπορτάζ  της εκδήλωσης μέσα από την κάμερα του orchomenos news  ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ!!!


 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου