ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ...


 Χωρίς να θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών ειδήσεων  παρατηρούμε τις τελευταίες μέρες την  εγκληματική αναλγησία των φορέων του Δήμου Ορχομενού...



 και αποφασίσαμε να κρούσουμε των κώδωνα

πριν να είναι πολύ αργά.
 Εν μέσω του μίνι καύσωνα που ήδη βιώνουμε  όλοι  κι ενώ η αντιπυρική προστασία  θα πρεπε να είναι προτεραιότητα, αντί αυτού  διαπιστώνεται η απόλυτη αδιαφορία από τους διοικούντες.
 Περπατώντας κανείς  στην περιοχή.  του Συνοικισμού Αγίων Θεοδώρων  βλέπει ότι στο παρκάκι που πριν 17 μέρες έπεσε  το δέντρο πάνω στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ!!!) ελοχεύει πλέον νέος μεγαλύτερος κίνδυνος.

Τα κλαδιά του δέντρου  έχουν αφεθεί  εντός και πέριξ του πάρκου, έχουν ξεραθεί  και είναι πιθανή αιτία πυρκαγιάς αφού ένα τσιγάρο αρκεί να κάνει την περιοχή παρανάλωμα του πυρός.
Ως εκ τούτου κρίνουμε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου οφείλουν να επέμβουν άμεσα και να  καθαριστεί η περιοχή από τα ξερά κλαδιά.Το ίδιο φυσικά πρέπει να γίνει στο σύνολο του Δήμου εν μεσω αντιπυρικής περιόδου ..
ΚΑΛΛΙΟ ΠΡΟΛΑΒΑΝΕΙΝ ΠΑΡΑ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ





1 σχόλιο:

  1. Ναι για το συγκεκριμένο δέντρο είπαν επίσης ότι κάποιοι τόριξαν (έπεσε στα καλά καθούμενα χωρίς αέρα) και πήραν τα ξύλα σπίτι τους.Ε αφού πήραν τα ξύλα άς μάζευαν και τα φύλλα από ντροπή κι όχι να γκρινιάζουν απο πάνω.Τι λες κι εσύ κύριε μάτσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή