ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΝΙΚΗ ΠΡΩΤΙΑΣ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ

Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε το ντέρμπι των πρωτοπόρων του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Παίδων Βοιωτίας.Σήμερα το πρωί στο γήπεδο του Ορχομενού η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Αθλητική Πολιτεία υποδέχθηκε την δεύτερη στη βαθμολογία ομάδα της Α.Ε.Ο.
Ο αγώνας έληξε 1-2 υπέρ της ομάδας του Ορχομενού με γκολ των Σένκα και Δημητρίου Ι. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με 22 βαθμούς. Αναλυτικό ρεπορτάζ για τον αγώνα στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας «τα ΝΕΑ του ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ». Σ.Σ.ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ Α.Ε.Ο. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ. ΣΤΙΣ 15:00. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ!!

4 σχόλια:

  1. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΟ ΜΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΜΟΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτον τον καραγιοζη που χλευαζει και κοροιδευει τη προσπαθεια των ομαδων της Α.Ε.Ο βρισκοντασ τα ολα αστεια μπορεις να μα τον βρεις κυριε Μαντζα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην σε αγχώνουν φίλε αναγνώστη αυτοί που πατάν το εικονίδιο αστείο κάτω από τα άρθρα που αφορούν την Α.Ε.Ο.Προφανώς είναι κάποιοι που δεν έχει πατήσει ποτέ στο γήπεδο και σαφώς δεν έχουν κλωτσήσει την μπάλα όποτε δεν νομίζω ότι αξίζουν ούτε παραπάνω σημασία να τους δώσουμε ούτε μας μας εμποδίζουν από το να συνεχίσουμε την προσπάθεια ανάδειξης των παιδιών της πόλης μας..έτσι δεν είναι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εγω θα το διευρινουν περισσοτερο κυριε Μαντζα γιατι πιστευω οτι αυτος ειναι αναξιος για οτιδηποτε οχι μονο ποδοσφαιρικα αλλα ενας κοπριτης που δεν τον απασχολει το οτιδηποτε για το καλο του τοπου του κανοντας μονο σχολια κακοπροαιρετα γενικως. και δυστυχως υπαρχουν πολλοι σαν αυτον στη πολη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή