ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ...ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!



Οι εκλογές τελείωσαν και οι πολίτες του Ορχομενού επέλεξαν τον κ. Κ. Ξηρογιάννη ως δήμαρχο Ορχομενού.Παρόλο που το μύνημα ήταν σαφές κάποιοι δεν μπορούν να το συνειδητοποιήσουν και συνεχίζουν τους γνωστούς "τραμπουκισμούς" .

Σήμερα το μεσημέρι (12.15) στο Πρώτο Νηπιαγωγείο Ορχομενού μόλις τελείωσαν τα νήπια και επέστρεφαν τους για το σπίτι κάποια εξ αυτών είχαν στα χέρια τους την εφημερίδα "τα ΝΕΑ του ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ" και κοιτούσαν τις φωτογραφίες από την παρέλαση.




Το μέγα αυτό θέμα ενόχλησε τόσο πολύ το γιό του κ. Λ. Υ.
κ. Γ. Υ. και μαινόμενος επίπληξε την δασκάλα του νηπιαγωγείου για την απαράδεκτη(;) στάση της να επιτρέψει στα παιδιά να κρατάνε στα χέρια τους ΑΥΤΗ την εφημερίδα που βρίζει...!!

Ποιός δίνει τον δικαίωμα στον "κύριο" να τρομοκρατεί τον κόσμο και ειδικά παιδαγωγούς που μορφώνουν τα παιδιά μας;

Σ.Σ.1. Παρόμοιο επεισόδιο έγινε και προεκλογικά στο υποκατάστημα του ΙΚΑ Ορχομενού με αφρμή πάλι την εφημερίδα που οι πολίτες του Ορχομενού αγάπησαν από την πρώτη στιγμή...

Σ.Σ.2.Τα παιδιά δεν ξέρουν να διαβάζουν και απλά χάζευαν τις φατσούλες τους από την παρέλαση ...

Σ.Σ.3. Οι εκλογές έχουν τελειώσει και ο κόσμος έκρινε και ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ!!!

2 σχόλια:

  1. Η πρωτη εντυπωση που ειχα για την εφημεριδα ηταν απο τις καλυτερες,μιλαω για το πρωτο τευχος και μπορω να πω οτι χαρηκα που εγινε τελικα κατι τετοιο στον Ορχομενο. Αλλα το δευτερο τευχος σου ηταν εντελως κατευθυνομενο και κινικο προς την αντιπαλοι μερια,ως απλος ακροατης θελω να σου πω οτι ως η πρωτη εφημεριδα του Ορχομενου θα επρεπε να ησουν ποιο διαλακτικος και αμεροληπτος αλλιως ποια η ουσια να υπαρχει μια εφημεριδα για τον Ορχομενο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε χαιρετώ φίλε αναγνώστη και δημοσιεύω με χαρά το σχόλιο σου παρόλο που μου δίνεις δημοσιογραφικές συμβουλές ανώνυμα.
    Επί της ουσίας σου λέω απλά ότι ο χρόνος θα δείξει και θα κρίνει τόσο την εφημερίδα όσο και εμένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή