ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ







«Πολλές διακρίσεις έχω δεχθεί τα τελευταία χρόνια, η σημερινή διάκριση όμως έχει διαφορετικό χρώμα, καθώς προέρχεται από ένα Δήμο που η ιστορία του χάνεται στους ιστορικούς και φτάνει στους μυθικούς χρόνους.»



Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την ομιλία του ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδας Ιερώνυμος στην τελετή ανακήρυξης του ως επίτιμος Δημότης Ορχομενού.


Την πιο σημαντική μέρα για την σύγχρονη ιστορία του Ορχομενού (10η Σεπτεμβρίου) στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Ορχομενού κ. Λουκάς Υπερήφανος απένειμε το χρυσό μετάλλιο της Πόλης και την απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου στον Αρχιεπίσκοπο.



Σε μία λιτή τελετή παρουσία πολιτικών, πολιτειακών, εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης και λίγων πολιτών η ομιλία του Ιερωνύμου καθήλωσε άπαντες και δίδαξε μαθήματα ζωής έξω από εγωκεντρικές αντιλήψεις.






Υ.Γ.1. Η ηλεκτρονική εφημερίδα orchomenos-news συγχαίρει τον δήμαρχο και σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο για αυτή την απόφαση και κρίνει ότι όλα ήταν άρτια οργανωμένα ως προς την τελετή αλλά έλειπε το σημαντικότερο κομμάτι του πάζλ.



Που ήταν ο κόσμος, ο απλός κόσμος ,όχι οι υποψήφιοι πολιτικοί, που εξαφανίστηκε όλη η λαοθάλασσα που βρέθηκε στην εκκλησία της Παναγίας;
Η κεφαλή της Ελλαδικής εκκλησίας ήρθε στην πόλη μας και εμείς απουσιάζαμε;
Τι φταίει;
Φταίει η οργάνωση της εκδήλωσης ;
φταίει η ώρα και η μέρα ;
φταίμε όλοι εμείς που λείπαμε;
Όποιος μπορεί ας λύσει αυτές τις απορίες.
Εμείς θα σας πούμε απλά για το ποιος είναι υπεύθυνος για την ανεπίτρεπτη κατάσταση που επικρατούσε δεκαπέντε μέτρα από την είσοδο του Δημαρχείου (φωτογραφίες σε επόμενο δημοσίευμα).
Υ.Γ.2. Ετοιμάζουμε το βίντεο από την τελετή που κάποιοι εξ υμών πρέπει να το δούμε και να to ξαναδούμε.
Θα επανέλθουμε με το βίντεο…
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου