ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ...


Βράβευση ανθρώπων του τύπου...
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού συνδύασε την κοπή της Πίτας του με μια βράβευση.Πέρσι το τιμώμενο πρόωπο ήταν η  Ορχομένια συγγραφέας κ. Τότα Τσάκου Κονβερτίνο, ενώ φέτος ήταν η σειρά των ανθρώπων του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου που  βοήθησαν  τόσα χρόνια στην προβολή των δράσεων του Συλλόγου. Μέσα στα τιμώμενα πρόσωπα και μάλιστα πρώτος μεταξύ ίσων ήταν και ο δημιουργός της  παρούσας ηλεκτρονικής εφημερίδας.

  Η ηλεκτρονική εφημερίδα orchomenos-news  ευχαριστεί δημόσια τον πρόεδρο κ. Κ. Πατσαλή  και τα μέλη του Δ.Σ. του Λαογραφικού Ομίλου Ορχομενού για την βράβευση του παρόντος ιστολογίου την ημέρα της εκδήλωσης για την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του Ομίλου.
 Μετά από 2.014 αναρτήσεις και 271.452 προβολές σελίδων  ήρθε η ώρα της ηθικής ικανοποίησης για μία  ανιδιοτελή προσπάθεια  που κάνω τα τελευταία  πεντέμισι χρόνια από αυτό το μετερίζι. 
Κι όχι  βράβευση  σκοπιμότητας από κάποιον που κέρδισε μια καρέκλα ή ένα τίτλο
ή οτιδήποτε άλλο μέσω της   προβολής του από την  ηλεκτρονική εφημερίδα, αλλά από έναν σύλλογο που παράγει πολιτισμό  με τις εκδηλώσεις του και δουλεύει τόσα χρόνια αθόρυβα και  χωρίς τυμπανοκρουσίες.

 ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου