ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ..



Στις 4 Οκτωβρίου του 2009 οι Έλληνες διάλεξαν σοσιαλισμό έχοντας βαθιά πεποίθηση πως άφησαν την μέχρι τότε βαρβαρότητα
στο παρελθόν. Πίστεψαν πως είχε όντως πραγματωθεί μια ΑΛΛΑΓΗ και νέες ευκαιρίες θα φαίνονταν στον ορίζοντα. Όμως οι πρώτες σκιές
από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης που μας μαστίζει δεν άρχισαν να φανούν, πάγωσαν στην αρχή μισθοί και συντάξεις, στη συνέχεια κόπηκαν,
είδαμε πρωτόγνωρη αύξηση του ΦΠΑ,ακρίβεια, έκτακτες εισφορές, βαριά φορολόγηση..με λίγα λόγια σκληρές θυσίες από τους Έλληνες με
απώτερο στόχο τη σωτηρία μας! Πάρθηκαν μέτρα κάτω από την πίεση των δανειστών μας αντίθετα 100% με την ιδεολογία της σοσιαλιστικής κυβέρνησης...
Τότε όλοι εμείς που πιστέψαμε σε μια ανατροπή της κατάστασης πιο πριν , αναρωτηθήκαμε:
Έχει καμία σχέση αυτό το ΠΑΣΟΚ με το ΠΑΣΟΚ που μας ενέπνευσε, με το ΠΑΣΟΚ που πιστέψαμε και για το οποίο αγωνιστήκαμε;
Έχουμε καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ των κοινωνικών αγώνων, το ΠΑΣΟΚ των λαϊκών κατακτήσεων και των δημοκρατικών μας οραμάτων? Έχει αυτή η Κυβέρνηση, καμία σχέση με αυτά που υποσχεθήκαμε?
Το στοίχημά μας πριν τις εκλογές ήταν να ήμασταν πολύ καλύτεροι από τη δεξιά και σε λίγους μήνες άλλαξε εντελώς κατεύθυνση και ήταν η μη χρεωκοπία της χώρας.
Εμάς τους νέους δεν μας ενδιαφέρει η παρελθεντολογία, ποιός φταίει πιο πολύ ή πιο λίγο, δεν μας αφορά η κοκορομαχία του κάθε βουλευτή στα τηλεοπτικά κανάλια,
εμάς μας νοιάζει το μέλλον μας, αν θα έχουμε δουλειά, αν θα μπορούμε να έχουμε όνειρα, αν θα ζήσουμε καλύτερα από την προηγούμενη γενιά...
ΝΑΙ είμαστε οργισμένοι,
ΝΑΙ είμαστε αγανακτισμένοι με το πολιτικό σύστημα, με τους πολιτικούς, με αυτούς που υποστηρίζουν ακόμα αδιαφανείς μεθόδους για τα συμφέροντά τους,
ΝΑΙ είμαστε εναντίον πολιτικών τακτικών που μας γυρίζουν πίσω όπως πχ η κατάργηση του ασύλου
Βλέπουμε ακόμα την αντιπολίτευση να καραδοκεί για μια κυβερνητική συνεργασία μόνο κ μόνο για την εξουσία....ΑΛΛΑ "ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ"

Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αναλάβει το βάρος, για μια ακόμα φορά, να δώσει προοπτική και ελπίδα στο λαό αυτής της χώρας,
ΟΧΙ όμως με αυτήν την βάρβαρη πολιτική¨, ΟΧΙ με τρόικες και άλλα μέτρα....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ..
‎16.000 Έλληνες, διαθέτουν περιουσία 4 φορές το ΑΕΠ της χώρας!!! Ας τα πάρουν απ αυτούς για να διασώσουν το τοκογλυφικό τραπεζοπιστωτικό σύστημα της Ευρώπης, που αποτελεί και τον τοκογλύφο-δανειστή μας!!!!
Είναι γνωστό ότι η σύμβαση της χώρας με Ε.Ε.-Ε.Κ.Τ. και το Δ.Ν.Τ είναι τριετής και λήγει το Μάιο του 2013. Με τη Συμφωνία της Συνόδου Κορυφής τον Μάρτιο του 2011, συγκροτήθηκε ο μόνιμος μηχανισμός στήριξης, δεκαετούς διάρκειας. Η οικονομία χωρών της Ε.Ε. δεν μπορεί να είναι υπό την επιτήρηση του Δ.Ν.Τ. και θα πρέπει:
- να διαλυθεί η σχέση της χώρας με το Δ.Ν.Τ. και
-να προωθηθεί η αναθεώρηση των νεοφιλελεύθερων όρων του Μόνιμου Μηχανισμού Στήριξης με ευνοϊκότερους όρους για την έξοδο από την κρίση να δοθεί έμφαση στην ανάπτυξη και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας
Μπορούμε να καταφέρουμε πολλά αν ενωθούμε όλες οι προοδευτικές δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ, από τα μέλη μέχρι και τους βουλευτές που θέλουν να συντελέσουν στην ΑΝΑΤΡΟΠΗ και τη ΣΩΤΗΡΙΑ της Ελλάδας.

Νίκος Κα'ι'λης
Μέλος Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας

49 σχόλια:

  1. Ναι όντως ωραίο το άρθρο του Νίκου Καίλη και μακάρι να το λάβουν σοβαρά υπόψιν οι του ΠΑΣΟΚ που παρακολουθούν το παρόν μπλογκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΡΘΡΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ (ΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΥΝΘΕΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ).Κε ΚΑΪΛΗ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΣΟΥΝ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ,ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ ανώνυμε 3:03 διαφωνώ μαζί σου όχι στο όσα λες,ο καθένας έχει την άποψη του και είναι σεβαστή,διαφωνώ όμως στο ότι καταφέρεσαι κατά κάποιου(σ.σ. το κ. Ν. Καίλη) που γράφει επώνυμα, ενώ είσαι πιάνεσαι εκ νέου κρυμμένος πίσω από την μάσκα της ανωνυμίας....Πότε επιτέλους θα μάθεις εσύ και οι όμοιοι σου να αναλαμβάνεις την ευθύνη των όσων λες και γραφείς??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EGW EXW NA PW TA EKSHS:1)STO NIKO NA TA XWNEI AKOMA PIO POLU KAI NA SUMMETEXEI AKOMA PERISSOTERO!
    2)KAI STON ANWNUMO THELW NA DIEFKRYNISEI LIGO AFTO POU LEEI OTI AN O KAILHS HTAN AGANAKTISMENOS THA EKANE ALLA PRAGMATA..DLD??
    PWS FAINETAI KAPOIOS OTAN EINAI ORGISMENOS NA MATHW GIA NA TO KANW K EGW POU EIMAI EPISHS!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετά από την απάντηση του ανώνυμου 11:10 τον λόγο έχει πάλι ο ανώνυμος 3:03 που θα μας δώσει ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα αγανάκτησης από την βολή του καναπέ του...
    Εν αναμονή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1)ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ;
    2)ΑΝ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑ ΘΑ ΛΥΝΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ;
    3)Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ;
    4)ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ.ΠΡΩΤΑ ΔΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΔΛΔ ΔΕΝ ΛΕΣ ΠΡΩΤΑ "ΕΙΜΑΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ, ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΡΑΣΗ",ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΣΑΙ.
    5)ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΕΡΙ ΚΑΝΑΠΕ ΔΕ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.ΕΙΝΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΠΥΡΟΒΟΛΑΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ.

    Υ.Γ:Ο Κος ΚΑΪΛΗΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ (Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ)Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ "ΟΜΟΡΦΙΕΣ" :
    http://www.youtube.com/watch?v=S20_JuaX8gg&feature=player_embedded
    http://www.youtube.com/watch?v=e0NpV6E1yoE
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ew5FCHaigPY
    http://www.youtube.com/watch?v=OgqHAcR5vow&feature=player_embedded#!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στις 7 Νοεμβρίου 2011 κ. Καίλη σε ψήφισαν γιατί πίστεψα στα κοινά μας όνειρα. Σήμερα σχεδόν ένα χρόνο μετά σε βλέπω να διαμαρτύρεσαι για τις αποφάσεις της κυβέρνησης... Δεν σε βλέπω να κάνεις το ίδιο για τις αυξήσεις της Δημοτικής Αρχής της οποίας είσαι μέλος!!! Θυμίζω 60% στα τέλη ύδρευσης, 80% στην κατανάλωση και 100% στο ΤΑΠ στο ρεύμα!!! Ξεκίνα από τον οίκο σου να εκφράσεις την οργή σου και μετά βλέπουμε!!! Άντε γιατί από ξύλινο πολιτικό λόγο έχουμε μπουχτίσει!!!
    Φιλικά ένας που σε ψήφισε, πίστεψε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Kalispera sas paidia.Tha ithela na po kai go me thn seira moy oti kanei kala o kyrios kailhs pou milaei etsi, giati o ANDREAS PAPANDREOY prin pethanei eipe:Sthn gynaika mou afino ta panta,kinhta,akinhta.Sta paidia mou kati sofo:afino to onoma mou.Skefteite to oloi sas!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απάντηση προς τον ανώνυμο(??) 2:54 απαντώ ΕΠΩΝΥΜΑ και τον περιμένω για μια τετ α τετ συζήτηση όταν μεγαλώσει και γίνει άντρας(…)Μέχρι τότε του λέω απλά τα εξής:
    1)Κανένας δεν είναι στο απυρόβλητο αλλά όποιος γράφει και δρα σε μια κοινωνία επώνυμα αναλαμβάνει την ευθύνη των όσων λέει και γράφει, αντίθετα με σένα(…)
    2) Αφού ντρέπεσαι να μας πεις το ονοματεπώνυμο σου και κρύβεσαι πίσω από ανώνυμα σχόλια ή ψεύτικα ονόματα μάλλον εσύ έχεις το πρόβλημα(…) κι όχι εγώ.
    3)Ποιος σου ζήτησε αριθμό ταυτότητας αγαπητέ ανώνυμε; Μήπως να ξαναδιαβάσεις όσα γράφω;
    4) Συμφωνώ επί της ουσίας ότι όλοι κρινόμαστε.
    5)Ο καναπές σε ενόχλησε για δύο λόγους προφανώς :α)Σαφώς κάθεσαι στον καναπέ και ωευτοεπαναστατείς και σε ενόχλησε η αλήθεια; β) τελικά το πρόβλημα σου είμαι εγώ ή ο κ. Καίλης ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΝΑΠΟΔΑ.
    5)α)ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΓΕΜΑΤΑ.ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΕΙΤΕ ΜΟΝΟΣ ΣΑΣ.
    β)ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ BLOG ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΩ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    3)ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΣΑΣ ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΑΤΙΡΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ.
    2)ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ BLOG ΔΕ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ "ΠΡΟΒΛΗΜΑ" ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ "ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ".
    1)Ο Κος ΚΑΪΛΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ.ΕΧΕΙ ΤΙΣ "ΠΛΑΤΕΣ" ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ.
    ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΘΕΙ.
    ΝΑ ΣΑΣ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΠΩΝΥΜΑ, ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ BLOG.ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμε 3:13 ο φόρτος εργασίας δεν μου επιτρέπει να ασχοληθώ άλλο με την γνώμη που έχεις εσύ για τον κ. Καίλη κλείνω εδώ το θέμα και ανανεώνω το ραντεβού μας για το επόμενο δημοσίευμα που θα σας ενοχλήσει..Κλείνοντας σου σημειώνω το εξής :Υπογράφω και στο BLOG αλλά και στην εφημερίδα όλα όσα γράφω
    Μάντζας Κ. Ιωάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Διαβάζοντας όλα αυτά που έχουν γραφτεί εδώ πολύ προσεκτικά από όλους νομίζω πως πρέπει να απαντήσω και να διευκρινήσω την θέση μου.
    Στον ανώνυμο 5.33 θέλω να πω πως οι προθέσεις και τα όνειρα με τα οποία συμμετείχα στις δημοτικές εκλογές είναι ακριβώς ίδια με τώρα. ΔΙΑΦΩΝΩ με αυτή την κυβερνητική πολιτική και θεώρησα σωστό να το πω.
    ΔΙΑΦΩΝΩ με τις αυξήσεις που αποφασίστηκαν από την δημοτική αρχή ,(ακόμα και τη στιγμή που εγώ ξέρω πολύ καλά οτι έγιναν αναγκαστικά για εξοικονόμιση χρημάτων στα άδεια ταμεία του δήμου)και την έχω εκφράσει αυτή την δυσαρέσκειά μου,να είσαι σίγουρος, -στα πλαίσια όμως που μπορώ από μόνος μου-. Μακάρι να υπήρχε ανταπόκριση και από εσένα και από άλλους πολίτες να πάμε ΜΑΖΙ με άλλες προτάσεις που θα μπορούσαν να αποτρέψουν τα παραπάνω.Θα ήμουν σίγουρα υπέρ σε αυτή την προσπάθεια ακόμα και αν ερχόμουν σε αντιπαράθεση με τους "δικούς μου.Να είσαι σίγουρος....
    Τώρα όσον αφορά τον ανώνυμο 3.13
    θέλω αρχικά να του πώ ότι σίγουρα κάνει κάποιο λάθος όσν αφορά τις δράσεις που υποτίθεται ότι δεν έχω κάνει....γιατί νομίζω πως σε όλες τις πρωτοβουλίες που αφορούν τον τόπο μου έχω συμμετέχει,έχω αναλάβει πρωτοβουλίες στα πλαίσια που μου έχουν οριστεί. Τώρα αν έχω εκφράσει στους "έσω" την αγανάκτησή μου το έχω κάνει αλλά δεν θα κουραστώ να σε πείσω ,όπως επίσης και δημόσια το έχω πει.
    Επίσης αν μπορείς να με διαφωτίσεις ως προς τί είδους δράσεις περίμενες από εμένα κ τι εννοείς όταν λες οτι είμαι υπό την προστασία του ΠΑΣΟΚ και δεν αναλαμβάνω καμία ευθύνη θα το εκτιμούσα πολύ!
    Νίκος Κα'ι'λης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άδεια τα ταμεία του Δήμου;;; Ωραία αυτή η καραμέλα!!! Πως ο Δήμαρχός μας με άδεια τα ταμεία πληρώνει τους δύο ειδικούς συνεργάτες;;; Γιατί να μας στοιχίζουν γυπρω στα 50000 ευρώ τα προεκλογικά του συμβόλαια;;; Τι λες φίλε μοι Καίλη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...ΕΓΩ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΙΕΚΡΙΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΧΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΑΠΕΝΕΝΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕΣ.ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΚΟΜΗ Κ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΛΑΤΕΣ(ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ, ΜΑΚΑΡΙ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΧΑ...)ΕΔΕΙΞΕΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΑΚΟΜΗ Κ ΑΝ ΑΥΤΟ ΒΛΑΠΤΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Κ ΓΡΑΦΕΙΣ Κ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΑΣ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΜΕΙΝΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. kailh den ta les kala!ta tameia den htan mono adeia(pou auto to kseroun k oi petres)auto einai to ligotero.to poso xrewmenos einai o dhmos to ksexname;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Poioi einai oi 2 eidikoi synergates oeooooooo? poia adeia tameia k pou xrwstame esy de to gnwrizeis??oti mphkame akoma pio mesa apo th sunavlia tou ploutarxou pou htan pleonasmatikh den to ksereis?tis mhnuseis epeidh tous xrwstame akoma apo thn kouka kai ton mpash den to gnwrizeis????ti epathes amnhsia???se ola ta magazia tou emporikou sullogou pou xrwstaei o dhmos esy de to gnwrizeis????? e??????? ta xrwstoumena apo ta petrina esy de ta ksereis? mexri kai thn pissa gia na kleisoun tis trypes proeklogika stous dromous xrwstame...afth einai h klhronomia pou afhse h oktaetia ths prohgoumenhs dhmotikhs arxhs..to ksereis?????gi afto kalo einai na xamhlwnoun oi tonoi ekei pou den mas pairnei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. μαλλον το αποτελεσμα του περσινου νοεμβρη καποιους τους πειραξε παρα πολυ....κ το χειροτερο;;;;ακομα τους πειραζει με την σιγουρια που ειχαν!!!! δεν εξηγειται ολη αυτη η επιθεση προς εσενα ρε νικολα.κ να υποστηριζες πως ολα ειναι τελεια με το πασοκ να το δικαιολογουσα.μια χαρα τα ειπες αλλα πληρωνεις σπασμενα οπως φαινεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. συμφωνώ με τον τελευταίο!Συγχαρητήρια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 1.Κε ΜΑΝΤΖΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΦΟΡΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΝΑΙ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΘΕΛΕΤΕ.
    2.Κε ΚΑΪΛΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΕ ΜΕΛΗ Ή ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ (Μ)ΠΑ(Τ)ΣΟΚ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 28η ΚΑΙ ΤΗΝ 29η ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΜΠΟΓΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ "ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ"
    3.Κε ΑΝΩΝΥΜΕ 5:46, ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΕΣ. ΟΡΓΗ=ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ=ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

    Υ.Γ:http://www.youtube.com/watch?v=twHwE3mzspE&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς ανώνυμο 2:58
    Ο φόρτος εργασίας μου που έχω θα σε κούραζε και μόνο σαν σκέψη πόσο μάλλον δε αν συμμετείχες, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα της κουβέντας εδώ. Τελοσπάντων όταν λες ότι μου δίνεις χρόνο τι εννοείς γιατί σε έχω χάσει λίγο, μπορείς να γίνεις πιο σαφής ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. κ.2:58 δεν ζητησαμε λεξικο και σημασιολογικη αναλυση.Να μας πειτε πως θα δειξουν την οργη τους οι αγανακτισμενοι ζητησαμε και ακομη απαντηση δεν πειραμε.Εφ΄οσον ο τροπος που εδειξε την οργη του ο καϊλης δεν σας αρεσε τι ακριβως προτεινεται εσεις;κ με τον ορο πολιτισμενα εννοουσα για π.χ. τον γραπτο λογο που χρησιμοποιει ο καϊλης.Αν ομως η οργη σημαινει καταστροφη και ο καϊλης δεν την την εδειξε με το κειμενο του πρεπει να αρχισουμε να καταστρεφουμε παρα να γραφουμε.Μαλλον η αποψη σας ειναι οτι δεν μπορουμε να δειξουμε την οργη πολιτισενα οπως γραφοντας σε ενα κειμενο.Εκτος κ αν ειστε της αποψης οτι πρεπει δειχνουμε την οργη μας με αλλους τροπους....Καποιες φορες λοιπον ακομη κ αν οι εννοιες ειναι αντικρουμενες καλο ειναι να συνυπαρξουν αν ο στοχος μας ειναι το επιθυμητο αποτελεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. http://www.youtube.com/watch?v=twHwE3mzspE&feature=player_embedded

    αυτο το βιντεο ειναι η απαντηση στο παραπανω και τα λεει ολα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. agaphte anwnyme 2.58 exw na apanthsw sto sxolio pou afora emena oti merikoi anthrwpoi sta duskola fygomaxoun,fevgoun kai afhnoun ta dyskola stous epomenous...egw proswpika stous agwnes mou opws kai h parataksh mou tha apodeiksoume oti menoume,ta vgazoume pera kai to kalutero einai pws sto telos...afto tha ektimhthei apo filous k exthrous!! k kati allo emeis protimoume na deixnoume thn orgh mas me politismeno tropo gia na ftasoume sto stadio ths dhmiourgias ystera......afth einai mia diafora mas!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Νομίζω πως τόσο ο πολιτισμός όσο και η οργή του καθενός διαφαίνονται κατά τη διάρκεια της καθημερινότητάς του μέσω της συμπεριφοράς και των πράξεων του. Είναι δύο έννοιες που αν μη τι άλλο συνεπάγονται την εκάστοτε παιδεία του ατόμου. Εκτός αυτού προκαλούνται από το περιβάλλον που μας περιβάλει αλλά και από την ατομική προσπάθεια! Ο τρόπος εκτόνωσης είναι καθαρά προσωπική υπόθεση και ειδικά όταν αφορά το πολιτικό κομμάτι της εποχής μας θεωρώ πως είναι τουλάχιστον άστοχο να κατακρίνεται, ειδικά από εμπλεκόμενους του συστήματος. Το "Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ" υπάρχει για κάποιο λόγο, όπως επίσης και το "ΤΟΠΟΣ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ". Δεν μπορείτε να προσβάλλετε κάποιον (τον κο Καίλη) του οποίου τη γενιά ΕΣΕΙΣ φέρατε στο σημείο της αγανάκτησης. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ και μόνο που προσπαθήσατε να τον φιμώσετε και να τον τσαλακώσετε!ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. tosoi rwthsan tous tropous me tous opoious deixnei kaneis thn orgh tou k akomh perimenoun.Akomh k h kuvernhsh ths Ν.Δ. grhgorotera tha energouse!!!!!!!!!!!!A!!!!!!!!!!exei ginei k ena lathos me to video mallon.H dhmokratia den skotw8hke apo to PΑ.ΣΟ.Κ. h Νea Dhmokratia skotw8hke apo to PA.SO.K!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΝΙΚΟ ΜΠΡΑΒΟ.ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΣ ΤΑ ΛΙΜΝΑΖΟΝΤΑ ΝΕΡΑ!ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΣ!ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΑΛΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ.
    ΕΞΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΥΦΛΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟ
    ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΝΙΚΟ.ΕΛΠΙΖΩ ΕΣΥ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ.
    Β. ΚΑΡΑΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ
    Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΕΙ
    Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ:
    http://www.youtube.com/watch?v=S20_JuaX8gg&feature=player_embedded
    http://www.youtube.com/watch?v=e0NpV6E1yoE
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ew5FCHaigPY
    http://www.youtube.com/watch?v=OgqHAcR5vow&feature=player_embedded#!
    http://www.youtube.com/watch?v=8A49QYT_FN4&feature=player_embedded#!
    http://www.youtube.com/watch?v=Pgb71Hxi8hE&feature=related
    ΤΑ ΠΡΩΤΑ 4 VIDEOS ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΣΚΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 28η ΚΑΙ 29η ΙΟΥΝΙΟΥ.ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ VIDEO ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ ΑΡΗ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ.
    Ο Κος ΚΑΪΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΛΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ EXEI ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑΣ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΟΙΟ ΣΥΝΘΕΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ, ΔΛΔ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑ.ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑΣ (“ΤΟΠΟΣ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ” ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΙΟΣ).ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ “ΟΡΓΗ” ΚΑΙ “ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ”.ΑΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΒΙΑ (ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ), ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΟΡΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ,ΤΟΤΕ ΔΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.
    Κε ΚΑΪΛΗ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΣΤΕ ΜΕΛΟΣ, ΤΗ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
    Κε ΜΑΝΤΖΑ ΓΡΑΨΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΕΣΗ ΧΡΟΝΟΥ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΘΕΛΕΤΕ.
    ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΘΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΥΧΑΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΛΛΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ, ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΣΗΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ.
    “Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ, ΟΔHΓΕΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ” WILLIAM BLAKE (1757-18257)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. http://www.youtube.com/watch?v=Z5taNFdyHKQ

    Νομιζες πως τα δες ολα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Νικο,να μου επιστρεψεις τα δανεικα που μου χρωστας γιατι ειναι δυσκολοι οι καιροι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Nikolaki...kserw ti ekanes persi to kalokairi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. O Nikolas eine politikos kratoumenos diladh?!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Oso exw fwnh 8a sto tragoudaw,ki oti logia na pw 8a nai s agapaw!to neo tragoudi tou pasok!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τα δυο σου χέρια πήρανε
    βεργούλες και με δείρανε!

    ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Σιδερα μασαει ο Κουταλιανικος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. O Andreas Papandreou eipe prin pe8anei:sthn gynaika mou afhnw kinhta kai akinhta,sta pedia m afhnw to onoma mou kai ston Niko ton Kailh tis hgetikes kai dioikitikes ikanothtes mou!!!
    Parakalw na dhmosief8ei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. nikola proxwra,paniko sperneis!!!olh h neolaia pasok mazi sou reeeeeeeeeeeeee!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. polu tha htheles anwnume na exeis stis plates sou tous agwnes tou nikou kai tis diekdikhseis tou!!niko go on!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. kala ta sxolia twn anwnumwn 2.56,2.55,2.54 pou entelws tyxaia pesan ola mazi deixnoun kai to epipedo TOY! EMEIS PANTWS STHRIZOUME KAI PSHFIZOUME NIKO KAILH KAI STIS DHMOTIKES KAI STIS ESSWKOMATIKES KAI OPOU GOUSTAREI..KAILH SE PAME ME 1000!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. KAILH GERA GERA NA SPASOUME MERIKWN TA NEVRA...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Εγώ θα μιλήσω ανοιχτά,καταρχάς συγχαρητήρια Νικόλα για τις πολύ συγκροτημένες απόψεις σου και για την αντικειμενικότητα του αλλά και για το επίπεδο και τους καλούς τρόπους που σε διακρίνουν.Λοιπόν τους αγώνες του Νίκου για τον τόπο του αλλά και την πορεία του στο πασοκ,όσοι τον ξέρουμε έστω και λίγο,τα ξέρουμε και εγώ σου λέω πως κινείσαι σε όλα με απίστευτη αξιοπρέπεια!! Τώρα στους ή στον ανώνυμο θέλω να πώ οτι αν ο στόχος του ήταν να μειώσει το άρθρο αυτό ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ γιατί εγώ που είμαι έξω με τον κόσμο καταλαβαίνω οτι η καλή κριτικη υπερ του Νίκου σαρώνει....με μικροπρέπειες και λαικσμό εσείς χάνετε, αυτοί που πρέπει κερδιζουν...
    ΝΙΚΟ ΚΕΡΔΙΣΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. O TOPOS MAS EXEI ANAGKH APO NEOYS ANTHRWPOUS ME OREKSH,FANTASIA,MYALO....NIKO PROXWRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. σιγα ρε παιδια τι κανετε ετσι ; ενα παιδακι εγραψε την αγανακτηση του και πεσατε να το φατε,και ειμαι σιγουρος πωσ ολοι εσεις ολο και με καποιο κομμα νταραβεριζεστε.τι εγινε τελικα; πολυ ζηλια πιανω και καθολου σοφια..εδω καραβια χανονται κι η.. αλεπου χτενιζεται..και καποιοι κυριοι απο δω που εκαναν λαθος επιλογες και δε τους βγηκε το χαρτι βγαζουν κακια, αντι να μαζεψουν τα μυαλα τους και να κανουν την αυτοκριτικη τους κανουν, κριτικη και ξεχειλιζουν κακια. αμ δε φταινε οι αλλοι για τις δικες τους βλακιες.και τελως παντων εδω το καραβι βουλιαζει και πρεπει ναμαστε ενωμενοι,αλλα που να το καταλαβουν αυτο μερτκοι που συνεχιζουν να χρησιμοποιουν τα παλια κολπακια,χωρις να παρουν χαμπαρι οτι αυτα δεν περνανε πλεον.αντε σοβαρευτειτε γιατι χανομαστε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Nai ok,osoi ek8eiazete toso polu ton Niko les kai eine kanas hgeths,kopste ligo fora giati 8a pesete se kanenan toixo...eleos diladi.Apo logia xortase olos o kosmos,klasikes papares opws mas aradiazei ka8e politikos kata kairous,etsi kanoun kai kariera aloste.H gnwmh mou eine oti meta apo tosa xronia kai tosa deina oi perisoteroi apo esas synexizete na ''kremeste'' akoma apo ta komata afta me apwterous skopous na volefteite,to exw dei kai sto xwrio apo megalous an8rwpous allwste pou akoma parakalane.To simperasma eine oti afth h symperifora ton pateradwn mas ana ta xronia efere thn katastash edw,to na vlepw ton Niko na grafei ena ar8ro me ksilino politiko logo den to 8ewrw allagh.Kataligodas 8a h8ela na pw pws den pistevw pws eine aftos o dromos pou prepei na akolou8isei h neolaia,alla den katigorw kai pedia san ton Niko omws giati to kako ksekinaei syni8ws apo tis oikogeneies mas pou mas vazoun arxika sto tripaki kai gigadwnete sta panepisthmia kai tis sxoles me oles aftes tis anousias yparkshs paratakseis oi opoies fanatizoun ta pedia kai ta deleazoun me ylika aga8a kai polla alla.Kaka ta psemata h neolaia prepei na traviksei aneksartito dromo ektos politikwn kommatwn,na epanastatisei kai na dwsei tis maxes ths me ton diko ths tropo,alliws yparxei panta kai h efkolh lysh ths metanastefshs!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. telws pantwn o kathenas krinetai apo thn poreia tou! eidomen k evelpistoume kala apotelesmata apo ena neo paidi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ... και ζήσαν αυτοί καλά και μεις καλύτερα!...ουφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή