ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΤΑΝ Η ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ...




Σε...χάβρα Ιουδαίων μετατράπηκε το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο  της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ορχομενού που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26/09/2014.




  Παρόλο που τα θέματα της ημερήσιας διάταξης αφορούσαν  κυρίως  εγκρίσεις επιτροπών και η διαδικασία αναμενόταν να κυλήσει ήρεμα ,εντούτοις τα αίματα άνοιξαν ανάμεσα στους δημοτικούς συμβούλους   όταν ο πρόεδρος κ. Λ. Ρόδης έδωσε το λόγο  σε όσους συμβούλους  ήθελαν να τοποθετηθούν.
 Από την παράταξη της  μειοψηφίας του κ. Ξηρογιάννη τον λόγο πήραν εκτός από τον ίδιο ο κ. Γ. Ζυγούρης, ο κ. Λ. Τριανταφύλλου  και η κ. Π. Καράλη. ενώ από την παράταξη του κ. ΛΛ. Υπερήφανου  τοποθετήθηκε ο  δήμαρχος μόνο  δίνοντας απαντήσεις όπου ο ίδιος έκρινε.
 Όλα όσα   ακούστηκαν  από τους δημοτικούς συμβούλους   της μειοψηφίας απέδειξε περίτρανα ότι δεν ήταν προετοιμασμένοι για την ήττα στις πρόσφατες εκλογές  με αποτέλεσμα να βγάζουν μόνο εμπάθεια και μίσος κατά της νέας διοίκησης. 
Όσοι δημότες δεν παρακολούθησαν το συμβούλιο  θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα αποκλειστικά βίντεο της ηλεκτρονικής εφημερίδας orchomenos news  σε νεότερο δημοσίευμα. 
Σ.Σ.1. Ο πρώην πρόεδρος κ. Ζυγούρης  θα πάρει την απάντηση του σε ότι αφορά εμένα μιας και ανέφερε το όνομα μου σε μια αναίτια επίθεση   προς όλους...πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα... 
Σ.Σ.2.Όλα τα ευτράπελα του πρώτου δημοτικού συμβουλίου  με τον σχολιασμό και τις απαντήσεις όπου χρειάζεται θα  δοθούν σε επόμενο δημοσίευμα με  τα βίντεο της συνεδρίασης.
 ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ!!!




1 σχόλιο: