Με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Ραχούτη και εκτελεστή τον Τερόλι ο Απόλλων πήρε μεγάλη νίκη στην εκπνοή κερδίζοντας 1-0 τον μαχητικότατο Ορχομενό σε ένα παιχνίδι που «εσπαγαν» καρδιές μέχρι ο διαιτητής Φάνης Φλώτσιος να σφυρίξει τη λήξη.

Η νεοφώτιστη ομάδα του Ακραιφνίου έστω και με πέναλτι στο τέλος που δεν αμφισβητήθηκε πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι του Άγγελου Κυριάκου σε γενικές γραμμές ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις και τις ευκαιρίες αλλά ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια και ίσως εκεί θα πρέπει να βρουν τις όποιες λύσεις.
Από την άλλη πλευρά η Α.Ε.Ο. του Θύμιου Δέδε έπαιξε καθαρά για τη νίκη. Κατέθεσε ψυχή μέσα στο γήπεδο και ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, έχασε ευκαιρίες και αν ήταν πιο ουσιαστική ίσως θα μπορούσε να φύγει με κάτι καλύτερο.
Φάσεις και Γκολ
15* Από πλάγια ο Τερόλι θα κάνει τη σέντρα, ο Ραχούτης με ανάποδο ψαλλίδι θα στείλει τη μπάλα μόλις άουτ.
26* Ο Μαυροδήμος έκανε τη σέντρα, ο Ραχούτης στην περιοχή κάνει την προσποίηση και το σουτ αλλά ο Γαρδικιώτης ενστικτωδώς θα αποκρούσει τη μπάλα.
31* Ο Μουτζουρούφης θα κάνει τη σέντρα, ο Βλάχος θα κάνει το πλασέ από κοντά αλλά ο Χατζής θα αποκρούσει με υπερένταση σε κόρνερ.
32* Ο Μιχαλόπουλος από κοντά θα πιάσει την κεφαλιά και ο Χατζής θα αποκρούσει τη μπάλα ακριβώς πάνω στη γραμμή.
34* Ο Αγγέλου σε τετ α τετ θα κάνει το πλασέ αλλά θα στείλει τη μπάλα μόλις άουτ.
62* Ο Μαυροδήμος από καλή θέση θα πιάσει το σουτ αλλά η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ.
67* Ο Μπεθάνης Ν. με ατομική ενέργεια θα κάνει τη σέντρα, ο Ραχούτης θα πιάσει την κεφαλιά αλλά η μπάλα θα περάσει σύρριζα από το δοκάρι.
77* Ο Καλαμάτας θα βγάλει τη σέντρα, ο Παπαϊωάννου από κοντά θα κάνει το πλασέ αλλά οι αμυντικοί θα προλάβουν να διώξουν τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή.
85* Ο Χατζής με υπερένταση θα διώξει τη μπάλα σε κόρνερ στο απ” ευθείας κτύπημα φάουλ από τον Μιχαλόπουλο.
90* Από πλάγια ο Τερόλι θα βρει στην περιοχή τον Ραχούτη. Αυτός ανατρέπεται και το πέναλτι θα εκτελέσει εύστοχα ο Τερόλι στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Γιοβανάκη (1-0).
Κορυφαίος των γηπεδούχων αλλά και του αγώνα ο Βασίλης Ραχούτης. Τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Χατζής, Αγγέλου Κ., Τερόλι, Μαυροδήμος (Απόλλων) και οι Σκαγιάκος, Μιχαλόπουλος, Κοντελές, Μουτζουρούφης (Ορχ.).
Αρίστη η διαιτησία του Φλώτσιου Θ. (Παγούρας – Φλώτσιος Ι.)
Απόλλων (Κυριάκου Άγγελος): Χατζής, Μπεθάνης Ν., Τερόλι, Μάρας, Μπεθάνης Μ. (55* Αγαπητός), Παπαγεωργίου, Αγγέλου Λ. (50* Καλαμάτας), Κόκκαλης, Αγγέλου Κ. (70* Παπαϊωάννου), Ραχούτης, Μαυροδήμος.
Ορχομενός (Δέδες Θύμιος): Γαρδικιώτης (46* Γιοβανάκης), Ψαλλίδας, Κατσαρέλης, Μπαστούνης, Στεφάνου, Σκαγιάκος, Ντάνος (65* Τσιοπάνι),  Μιχαλόπουλος, Βλάχος, Μουτζουρούφης (82* Μαγκούφης), Κοντελές.