ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΤΥΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ Η Α.Ε.Ο. (HTTA 1-2)


OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜια υπολογίσημη δύναμη "χτίζει" ο Θύμιος ΔέδεςΜε το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ομάδα της Α.Ε.Ο.  αφού έχασε με σκορ 2-1  από την πολύπειρη ομάδα της Αράχοβας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Βοιωτίας..






Ο ΑΓΩΝΑΣ

 Η ομάδα του Παρνασσού μπήκε   με τον αέρα του περσινού πρωταθλητή στον αγωνιστικό χώρο και  δημιούργησε ευκαιρίες να προηγηθεί κυρίως με στημένες φάσεις. Σε μια από αυτές και μετά από εκτέλεση φάουλ στο κέντρο της άμυνας της Α.Ε.Ο. ο Στάθης Παπαχαράλαμπος  άνοιξε τον δικό του λογαριασμό κάνοντας το 0-1 στο 22΄.
Ο Βλάχος από την πλευρά του Ορχομενού  απείλησε σε μια αντεπίθεση στο 43’ αλλά το πλασέ του δεν βρήκε στόχο και οι  ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με  σκορ 0-1 υπέρ των φιλοξενούμενων.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ορχομενού ισορρόπησε τον αγώνα και  έχασε ευκαιρίες να ισοφαρίσει. Σε μια αντεπίθεση όμως οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι και ο Όλντασι  με εύστοχη εκτέλεση  στο 58’ έκανε το 0-2.
Οι αλλαγές για την ομάδα της Α.Ε.Ο. φρεσκάρισαν  την ομάδα και έδωσαν το έναυσμα για  μια διαρκή αντεπίθεση. Η κατοχή της μπάλας για τους γηπεδούχους στο τελευταίο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης έφερε την μείωση του σκορ στο 86’ μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Βλάχος κι εκτέλεσε εύστοχα ο Κοντελές.
 Τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει το σκορ  έχασε στο 90’ ο Μιχαλόπουλος  ο οποίος με κοντινό πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής  δεν κατάφερε να στείλει την πάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

 ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Ορχομενός (Δέδες Θύμιος): Γιοβανάκης, Ψαλλίδας, Γκαραβέλης, Μπατσούνης (81* Ντάνος Β..),Στεφάνου, Σκαγιάκος, Κοντελές, Μιχαλόπουλος, Βλάχος, Μουτζουρούφης (56* Δημητρίου), Χαρίσης (32* Μαγκούφης).

Παρνασσός (Λέντας Βαγγέλης): Δημητράς, Διβόλης, Γκαλαμέλος, Τσώνης, Καραμπελούσης, Ιωάννου, Όλντασι, Γούλας, Φιλιππίδης (65* Μάνεσης), Γάτσος Α. (69* Καρδάρας), Παπαχαράλαμπος (80* Κουκούτσης).


ΔΗΛΩΣΕΙΣ

 Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της ομάδας κ. Ε. Δέδες  σε δηλώσεις  του σημείωσε τα εξής : «Πάντοτε η πρεμιέρα του πρωταθλήματος  έχει ιδιαιτερότητες και άγχος παρόλα α αυτά  έμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου απέναντι στην περσινή πρωταθλήτρια της Κατηγορίας, και θεωρώ ότι αν είχαμε πιστέψει περισσότερο στα πόδια μας από το πρώτο λεπτό θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει βαθμό ή βαθμούς. Συνεχίσουμε την προσπάθεια μας να φέρουμε την ομάδα στο επίπεδο που επιθυμούμε και πιστεύω ότι αγώνα τον αγώνα θα γινόμαστε καλύτεροι».


Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ομάδας κ. Δ. Φαραντόπουλος  σημείωσε ότι με την βοήθεια του κόσμου και την παρουσία του στους εντός έδρας αγώνες  η ομάδα θα μπορέσει να  πραγματοποιήσει τους στόχους της και κάλεσε άπαντες τους Ορχομένιους ποδοσφαιρόφιλους να σταθούν κοντά στην ομάδα στην μεταβατική αυτή η περίοδο.

Το Σαββάτο η Α.Ε.Ο.  αγωνίζεται εκτός έδρας στο Τοπικό ντέρμπι με την νεοφώτιστη ομάδα του Ακραιφνίου  για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου