ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΦΙΛΙΚΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ Α.Ε.Ο.




Με δυνατά φιλικά και σκληρές προπονήσεις μέσα σε κλίμα ανανέωσης ξεκινησε η σεζόν για την ανανεωμένη Α.Ε.Ο. 2014-15.
Μετά την εκλογή του νέου Δ.Σ. της ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας του Ορχομενού ξεκίνησε ο Γολγοθάς για την στελέχωση της αντρικής ομάδας που θα αγωνιστεί στην Α' Ερασιτεχνική της Ε.Π.Σ.Β. λίγο πρίν το τέλος του Σεπτέμβρη. Η συμφωνία με τον Ορχομένιο προπονητή κ. Δέδε Ευθύμιο ο οποίος έχει υπό τις οδηγίες του και τις ακαδημίες της Α.Ε.Ο. ήταν η ενδεδειγμένη απόφαση για μια ομολογουμένος δύσκολη σεζόν.
Η προετοιμασία ξεκίνησε στις 11 Αυγούστου και αρκετοί νέοι παίχτες πλαισίωσαν τον περσινό κορμό της ομάδας,ενώ κάποιοι ποδοσφαιριστές επίσης αποχώρησαν. Το ευχάριστο είναι ότι πολλοί Ορχομένιοι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν να βοηθήσουν την ομάδα της καρδιάς τους και τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες βρίσκονται πάνω από 22 ποδοσφαιριστές.
Στα δύο φιλικά που έγιναν εν τω μέσω της προετοιμασίας η ομάδα παρουσίασε πολύ καλή εικόνα παρά τις δύο ήττες.
Α.Ε.Ο.-Π.Α.Ο.ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ 1-2

Στο πρώτο φιλικό στις 23/8/2014 η Α.Ε.Ο. φιλοξένησε την ομάδα του Π.Α.Ο.Κυριακίου και έχασε με σκόρ 1-2. Το πρώτο ημίχρονο έληξε 1-0 υπέρ της ομάδας του Ορχομενού με γκολ του Μιχαλόπουλου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής άλλαξε όλη σχεδόν την ομάδα και το τελικό σκορ ήταν μοιραία 1-2.

ΛΑΡΥΜΝΑ-Α.Ε.Ο. 5-4
Το δεύτερο φιλικό πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27/08/2014 στο γήπεδο της Λάρυμνας με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα της πόλης που αγωνίζεται στην Α1 Ερασιτεχνική Κατηγορία Φθιώτιδας και το σκορ έφτασε στο αγγλικό 5-4 υπέρ της γηπεδούχου ομάδας. 
Η Α.Ε.Ο. αν και προηγήθηκε τρεις φορές ( 2-1,3-2 & 4-3 ) κατά την διάρκεια του αγώνα δεν μπόρεσε να κρατήσει τα ηνία ως το τέλος της αναμέτρησης. Για την ομάδα του Ορχομενού σκόραραν 2 γκολ ο Αίσωπος ένα ο Βλάχος και ένα  αυτογκόλ από κόρνερ του Μουτζουρούφη.Το επόμενο προγραμματισμένο φιλικό είναι με την ομάδα. εunder17 του Λεβαδειακού  στις 3 Σεπτεμβρίου στις 6:00 στο Δημοτικό Στάδιο Ορχομενού.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας κ. Δέδες Ευθύμιος δήλωσε "Καταρχήν είμαι  ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιχτών   και δεν με ενοχλούν οι ήττες καθώς είναι λογικό στο μέσον στην μέση της προετοιμασίας να είναι σφιγμένοι οι ποδοφαιριστές, συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά με ορίζοντα την πρεμιέρα στις 20 Σεπτεμβρίου που είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Περιμένουμε ακόμα κάποιους παίχτες να επιστρέψουν από τραυματισμούς και κάποιες προσθήκες ίσως για να ολοκληρωθεί το παζλ του ρόστερ. Κλείνοντας εύχομαι σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία¨.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου