ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ


 

Μεταφέρθηκε  κατά μια μέρα τελικά η ημερομηνία του τελευταίου και διχαστικού δημοτικού συμβουλίου της απερχόμενης δημοτικής αρχής του Δήμου Ορχομενού.
Τα τέσσερα πρώτα θέματα του συμβουλίου που θα συζητηθούν απόψε στις 8.00 έχουν την μορφή του κατεπείγοντως καθώς αφορούν αποδοχή και κατανομή πιστώσεων κι ως γνωστόν το πάρχον δημοτικό Συμβούλιο, έχει την αρμοδιότητα να παίρνει ΜΟΝΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ από τον Απρίλιο του 2014 έως και τον Αύγουστο του ίδιου έτους λόγω των διενεργηθήσων δημοτικών εκλογών που έδωσαν νωπή λαϊκή εντολή στην νέα διοίκηση του ορκίζετσι σε λίγες ημέρες. 
Ως εκ τούτου για το τελευταίο θέμα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να παρθει καμια αοφαση,γιατί πολύ απλά το παρόν Δημοτικό Συμβούλιο δεν έχει αρμοδιότητα για τέτοιες αποφάσεις. Ακόμα κι αν αποφασισθεί κάτι τέτοιο προφανώς θα θεωρηθεί ως άκυρη η απόφαση από τα αρμόδια όργανα.  
Απορίας άξιον είναι το αν ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Ζυγούρης  γνωρίζει την παραπάνω νομοθεσία κι αν ναι γιατί έφερε προς συζήτηση και το τελευταίο θέμα;




ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 Σας προσκαλώ σεσυνεδρίαση που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Ορχομενού στις 5 Αυγούστου ημέρα Τρίτη  και ώρα 20.00 μ.μ. σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου67του Ν. 3852/2010, « Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης» ,  για  συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

.1 1.       Αποδοχή και κατανομή πιστώσεων ποσού 15.940,00€   , 7η δόση  ΣΑΤΑ 2014. ( Εισηγητής : Δήμαρχος)
 2.   Έγκριση της υπ΄αριθμ. 98/2014 Aπόφαση Οικονομικής Επιτροπής για τροποποίηση προϋπολογισμού , ετησίου προγράμματος δράσης και τεχνικού προγράμματος 2014.( Εισηγητής : Δήμαρχος)
.  3.    Έγκριση της αριθμ. 35/2014 μελέτης για « Προμήθεια και εγκατάσταση αντλητικού συγκροτήματος άρδευσης σε γεώτρηση της Τ.Κ. Αγίου Δημητρίου στη θέση «Γύφτισσα 2».( Εισηγητής : Δήμαρχος)
    4.         Έγκριση της υπ΄αριθμ. 188/2014 Aπόφαση Οικονομικής Επιτροπής για έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης Β΄ τριμήνου προϋπολογισμού έτους 2014. ( Εισηγητής : Γεώργιος Κανέλλης)
                  5.                         Περί ορισμού πολιούχου της Δημοτικής Κοινότητας Ορχομενού.( Εισηγητής : Δήμαρχος)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                               
ΓΕΩΡΓΙΟΣ  Β. ΖΥΓΟΥΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου