ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Έπιασαν τους ληστές του ταχυδρόμου...




Η αστυνομία μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες 
κατάφερε να εξιχνιάζει την χθεσινή απόπειρα ληστείας που έγινε σε βάροςταχυδρομικού διανομέα στην περιοχή του Ορχομενού....
Τέσσερις Αλβανοί, οι δυο από τους οποίους φέρονται να έχουν ομολογήσει, ανακρίνονται από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Λιβαδειάς για την αποτυχημένη απόπειρα ληστείας που έγινε το πρωί της Τρίτης σε βάρος ενός ταχυδρομικού διανομέα στην περιοχή του Ορχομενού.

Η περιγραφή των δραστών που είχε δώσει ο 54χρονος ταχυδρόμος διευκόλυνε το έργο των αστυνομικών που έκαναν πολλές προσαγωγές στην ευρύτερη περιοχή και, μεταξύ αυτών που προσήγαν, ήταν οι τέσσερις βασικοί ύποπτοι που αναγνωρίστηκαν από το παρ' ολίγον θύμα αλλά η προανάκριση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη ώστε να παραπεμφθούν στον εισαγγελέα.

Ο διανομέας είχε δεχθεί επίθεση από τους δυο δράστες ενώ κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό του προς το χωριό Παύλο για να μοιράσει συντάξεις. Οι κακοποιοί προσπάθησαν να τον σταματήσουν με τα πιστόλια στα χέρια και, αλλά εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και κατάφερε να διαφύγει παρ' ότι πυροβόλησαν δυο φορές εναντίον του, χωρίς ευτυχώς να τον πετύχουν!

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου