ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΕΡΓΟ ΠΝΟΗΣ!!!



Αποχετευτικό και βιολογικός καθαρισμός :το μεγαλύτερο έργο πνοής για την πόλη του Ορχομενού αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο καλοκαίρι.
Το πλήρες ρεπορτάζ με την εξέλιξη και τα βήματα που απομένουν μέχρι να ξεκινήσει το αποχετευτικό Ορχομενού στο προσεχές φύλλο της εφημερίδας "τα ΝΕΑ του ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ" που κυκλοφορεί το Σαββάτο 18/06 στα περίπτερα της γειτονιάς σας.

7 σχόλια:

  1. Καλό θα ήταν να υπήρχε μια αναφορά σε αυτόν που κατάφερε να χρηματοδοτηθεί ένα τέτοιο μεγάλο έργο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους εμάς στον πρώην Δήμαρχο Λουκά Υπερήφανο πιστεύω ότι είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι λέει τώρα ο Ξηρογιάννης που στις εκλογές κατηγορούσε ότι το έργο δεν έχει μελέτες και δεν θα γίνει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλησπέρα στους δύο ανώνυμους και οφείλω να συμφωνήσω μαζί σας εν μέρει, ξέρετε καλά και οι δύο πως το έργο είχε δρομολογηθεί και είτε ο ένας ήταν δήμαρχος είτε ο άλλος το αποχετευτικό θα ξεκινούσε στον Ορχομενό μετά από προσπάθειες χρόνων κι όλων σχεδόν των μεταπολιτευτικών δημάρχων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά μπορεί το άσπρο να γίνει μαύρο και ό,τι χρώμα θέλει ο δημοσιογράφος!!! Για πείτε μου κ. Μάντζα ποιές ήταν οι προσπάθειες των άλλων Δημάρχων γιατί αν και είμαι πενηντάρης το μόνο που θυμάμαι είναι ότι το είχαν αφήσει να ρημάξει (κατάκλεψαν τον βιολογικό) και να σταματήσει κάθε εργασία από την εποχή Ζυγούρη... Αφού είσαι δημοσιογράφος σε προκαλώ να δημοσιεύσεις το πότε έγινε η μελέτη και το πότε εντάχθηκε το έργο καθώς και το πότε ανατέθηκε η προσφυγή σε δικηγόρο των Αθηνών!!! Μόλις τα δημοσιεύσεις αυτά θα δούμε όλοι μας ποιόν πρέπει να ευχαριστήσουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καΚαλημέρα ανώνυμε (?) αναγνώστη, θα σου απαντήσω μόνο σε ότι με αφορά γιατί βλέπω που θες να το πας το θέμα και δεν έχω σκοπό να παίξω στο παιχνιδάκι σου!!
    Ο δημοσιογράφος κάνει ρεπορτάζ και καταγράφει γεγονότα και το γεγονός επί προκειμένω είναι ΕΝΑ το αποχετευτικό και ο βιολογικός καθαρισμός θα ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι. Αυτό είναι το ΘΕΜΑ όχι ποιός θα πάρει τα βραβεία...Έχετε καλομάθει στην λογική «άρτον και θεάματα» και χάνεται το νόημα της κάθε είδησης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά με το βιολογικό καθαρισμό τι γίνεται? γιατι δεν ξεκίνησαν μέσα στο καλοκαίρι οι εργασίες? υπάρχει κάποια (εστω και μικρή) πρόοδος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα ανώνυμε 5.28, το θέμα του βιολογικού και το αποχετευτικό σύμφωνα με τον δήμαρχο Ορχομενού έχει ήδη δρομολογηθεί και η εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο ξεκινάει άμεσα εργασίες με ορίζοντα διετίας.Θα επανέλθω στο θέμα σύντομα με πλήρες ρεπορτάζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή