ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΥΠΕΡHΦΑΝΗ ΝΙΚΗ!!!

Πεντακάθαρη νίκη απέναντι σε όλους και σε όλα πέτυχε ο συνδυασμός του κ. Λουκά Υπερήφανου ΟΡΑΜΑ και ΕΡΓΟ για τον Δήμο Ορχομενού την Κυριακή 25/05/2014. Η πρώτη Κυριακή (18/05/2014) είχε δώσει το μήνυμα της νίκης  αλλά η εβδομάδα που μεσολάβησε έκρυβε πολλά πολιτικά παιχνίδια.


Παρόλα αυτά με διαφορά 535 ψηφοδελτίων και με ποσοστό 53,48 % έναντι 46.52 % του αντίπαλου συνδυασμού ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ   ο κ. Υπερήφανος αναλαμβάνει εκ νέου τα ηνία του Δήμου Ορχομενού  από την 1η Σεπτεμβρίου 2014 και για την επόμενη πενταετία.
 Με την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων  πλήθος κόσμου συνέρρευσε στο εκλογικό κέντρο για να συγχαρούν τον νικητή και τους συνεργάτες του.Ο επανεκλεγείς δήμαρχος Ορχομενού σε φανερ΄΄α συγκινημένος ευχαρίστησε έναν έναν προσωπικά όλους τους συνεργάτες του και  μίλησε στο κόσμο από καρδιάς  λέγοντας το αυτοόητο:«Ευχαριστώ όλο τον κόσμο. Η νίκη είναι όλων μας».Συνέχισε σημειώνοντας
«Απόψε δεν «νίκησε» ο Υπερήφανος και ο Συνδυασμός «ΟΡΑΜΑ και ΕΡΓΟ». Νίκησε ο σεβασμός στον δημότη, νίκησε η αξιοπρέπεια απέναντι στην λάσπη και τον λυσσαλέο πόλεμο που δεχθήκαμε από τους αντιπάλους μας.Ο διχασμός για όσους τον επιζήτησαν ανήκει στο παρελθόν.

Σήμερα είναι μια νέα μέρα και μια μεγάλη δικαίωση για μένα, την οικογένειά μου και τους συνεργάτες μου.  Ευχαριστώ όλο τον κόσμο γι` αυτή την καθαρή νίκη, γι` αυτή την μεγάλη νίκη. Η πόρτα του γραφείου μου από την 1η Σεπτεμβρίου 2014 θα είναι ανοικτή για όλους γιατί η  νίκη είναι όλων μας».
 Μετά τις σηλώσεις και τις ευχαριστίες άρχισε το γλέντι με κλαρίνα και νταούλια  με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο να σέρνει πρώτος το χορό.



Για τους φίλους του facebook  οι φωτογραφίες απο το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού ΟΡΑΜΑ και ΕΡΓΟ στην επίσημη σελίδα του orchomenos-news ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου