ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Σοκαριστικό ρεπορτάζ...



ΣΟΚ.. Βρέθηκε νεκρή γυναίκα στην Χαλκίδα
Μια ειδηση που ήρθε στα γραφεία του Voitia spy πριν λίγα λεπτά...
48χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή. ης σε κεντρική καφετέρια της Χαλκίδας, όταν εγκλωβίστηκε για αδιευκρίνιστους λόγους μέσα στο ασανσέρ της επιχείρησης η οποία εργάζονταν με τους αστυνομικούς να έχουν συλλάβει τον ιδιοκτήτη. Και όλα αυτά σε πολυσύχναστη καφετέρια της Χαλκίδας, στην οδό Τσιριγώτη.
Εκείνος που βρήκε την 48χρονη άτυχη υπάλληλο ήταν ο υπεύθυνος της καφετέριας και κάλεσε αμέσως τις πρώτες βοήθειες,ήταν όμως πολύ αργά..
Το ασανσέρ μπλόκαρε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και πιθανολογείται η άτυχη γυναίκα,μητέρα δύο παιδιών με καταγωγή από το Μεσολόγγι να πέθανε από ασφυξία αφού οι αστυνόμοι δεν βρήκαν ίχνος αίματος ή σημάδια πάλης στο σώμα της.Η άτυχη γυναίκα χτυπημένη από την οικονομική κρίση εκανε πάνω από μια δουλειές με αποτέλεσμα να εργάζεται στην κουζίνα πολλών μαγαζιών κάνοντας την λεγόμενη "λάντζα"
Άμεσα κατέφθασαν στο σημείο οι πρώτες βοήθειες και η αστυνομία οι οποίοι απέκλεισαν την περιοχή και εν  συνεχεία συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης,του οποίου η θλίψη δεν περιγράφονταν από αυτό το τρομερό συμβάν...
Σ.Σ.1 καλό ταξίδι ας της ευχηθούμε, και ας σκεφτούμε τα δύο της παιδιά τα οποία θα μείνουν ορφανά,άλλος ένας θάνατος εν ώρα εργασίας, ας είναι ο τελευταίος αφυπνώντας τους αρμόδιους ώστε να πάρουν μέτρα γιατί αυτές τις δύσκολες εποχές που όλοι περνάμε οι γυναίκα,μόνη της χωρίς άντρα και κάποια άλλη βοήθεια,πέθανε κάνοντας 2,ίσως και περισσότερες δουλειες πεθαίνοντας από έλλειψη ύπνου,υπερκόπωση σε συνδυασμό με το συμβάν στο ασανσέρ...Ελαφρί να είναι το χώμα που θα την σκεπάσει..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου