ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΗΣΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ;



«Ενός χρόνου μελέτημα, μιας ώρας κάμωμα»







Οι πρώτες καμπάνες χτύπησαν στις 30 Απρίλιου αλλά μάλλον κανείς δεν έλαβε σοβαρά τις καταγγελίες πολιτών που μόνο η ηλεκτρονική εφημερίδα orchomenos-news πρόβαλε στο δημοσίευμα με τίτλο (ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ)
Δυστυχώς όμως έναν μήνα μετά επαληθεύτηκε το ρεπορτάζ αφού οι προσλήψεις παραμένουν παγωμένες προκαλώντας αναστάτωση τόσο στους είκοσι προσληφθέντες όσο και στην λειτουργία του Δήμου.
Για καλή τύχη κάποιων το θέμα δεν πήρε έκταση σε Πανελλήνιο επίπεδο μετά από δική μας παρέμβαση, παρόλα αυτά οι θιγόμενοι κατέθεσαν τις ενστάσεις κατά της απόφασης και μπλόκαραν την διαδικασία των προσλήψεων
.Αν και οι πρώτες ενστάσεις απορρίφθηκαν κάποιοι σκοπεύουν να τραβήξουν στα «άκρα το σχοινί» ακόμα και μέσω της δικαστικής οδού.
Υπενθυμίζουμε ότι το δημοσίευμα με τίτλο (ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ;;) έμεινε αναπάντητο ή μάλλον πέρασε στο ντούκου με αποτέλεσμα να φθάσει η κατάσταση στην σημερινή της μορφή όπου όλοι είναι παραπονούμενοι. Και οι προσληφθέντες αφού δεν εργάζονται, αλλά και όσοι έμεναν εκτός.
Αναμένονται άμεσα εξελίξεις ...
Στερνέ μου λογισμέ να σ’ είχα πρώτα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου