ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΑΗΤΤΗΤΟ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Ο.





Με δύο νίκες και μια ισοπαλία στο ενεργητικό της έκλεισε το πρώτο αγωνιστικό διήμερο του Νοεμβρίου για τα ποδοσφαιρικά τμήματα της Α.Ε.Ο.
Την αρχή έκανε η ανδρική ομάδα που κατέκτησε τους 3 βαθμούς εκτός έδρας στον Ιωνικό Θηβών με σκορ 0-1 μένοντας αήττητη στους 6 πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος.
.Η ομάδα παίδων του Ορχομενού αγωνίστηκε επίσης εκτός έδρας στην Αράχωβα όπου έφυγε νικήτρια με σκορ 2-3.
Την τριάδα των αγώνων έκλεισα τα junior όπου απέναντι στους περσινούς πρωταθλητές της Αθλητικής Πολιτείας ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 2-2.

Διαβάστε το πλήρες ρεπορτάζ και των τριών αγώνων της Α.Ε.Ο. στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας «τα ΝΕΑ του ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ» που κυκλοφορεί την Παρασκευή 11/11/11 για τους συνδρομητές και το Σαββάτο 12/11 βρίσκεται στα περίπτερα του Ορχομενού.

2 σχόλια:

  1. mηπως μπορειτε να βαζετε καθε αγςνιστικη για τους παιδες?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα φίλε αναγνώστη, χαίρομαι που σε ενδιαφέρει το πρωτάθλημα των παίδων και θα προσπαθήσω όσο μπορώ να παρακολουθώ την ομάδα παίδων της Α.Ε.Ο. και να σας ενημερώνω. Για τον συγκεκριμένο αγώνα θα υπάρχει πλήρες ρεπορτάζ στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας «τα ΝΕΑ του ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ» όπως και η προαναγγελία για τους επόμενους αγώνες των μικρών της Α.Ε.Ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή