ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

ΑΥΡΙΟ ΛΗΓΕΙ ΤΟ ΤΕΛΙΣΙΓΡΑΦΟ!!


Η υπομονή των πολιτών του Συνοικισμού Αγίων Θεοδώρων Ορχομενού έληξε και αύριο το πρωί ετοιμάζουν δυναμική κινητοποίηση πρώτα στο γραφείο δημάρχου Ορχομενού και στην συνέχεια όπου αλλού κριθεί σκόπιμο. Το μείζον πρόβλημα με την δυσωδία από την αποθήκευση των σκουπιδιών που ανέδειξε η εφημερίδα "τα ΝΕΑ του ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ" στο χώρο του παλιού ντοματάδικου ιδιοκτησίας πλέον της εταιρείας RAM EUROPE πλησιάζει πλέον στην λύση του.
Σημειώνεται ότι σήμερα (26/07) πραγματοποιήθηκε ο έλεγχος από την αρμόδια υπηρεσία Υγειονομικού ελέγχου της νομαρχίας Λιβαδειάς και αύριο αναμένεται η έκθεση στο γραφείο του δημάρχου κ. Κ. Ξηρογιάννη.
Εμείς μετά από πρόσκληση του κ. Θ. Ρέντζου επισκεφτήκαμε τον χώρο του εργοστασίου(απο όπου και η φωτογραφία) και καταγράψαμε τα όσα δήλωσε ο επιχειρηματίας.
Το πλήρες ρεπορτάζ στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας "τα ΝΕΑ του ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ" που κυκλοφορεί την Παρασκευή 29/07 για τους συνδρομητές και το Σαββάτο 30/07 στα περίπτερα της πόλης μας.

5 σχόλια:

  1. Αν δεν είχε γίνει τόσο μεγάλο θέμα από τους πολίτες και από την εφημερίδα σας ο Δήμος ακόμη την απάντηση της RAM θα περίμενει!!!! Τι κατάντια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα ανώνυμε αναγνώστη, δυστυχώς αν δεν κινούμαστε εμείς οι πολίτες οργανωμένα και δυναμικά δεν θα λυθεί ποτέ κανένα πρόβλημα. Εκεί μας κατάντησαν αυτοί που ψηφίζουμε κατά καιρούς να μας διοικούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειγοντος Δημαρχος ο Μάντζας γιούπι !!!!!!!!!!!!!!!
    Ε ρε γλεντια που ερχονται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχααχαχαχαχαχαααχαχα..Μόνο ως αστείο μπορώ να λάβω το σχόλιο σου ανώνυμε 1.10 και σε ευχαριστώ που με διασκεδάζεις σε μια ομολογουμένως δύσκολη μέρα.
    Επειδή όμως είσαι έξυπνος θα πρεπε να γνωρίζεις ότι ο σωστός δημοσιογράφος ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ και δεν κουκουλώνει τα προβλήματα. Και φυσικά βρίσκεται πάντα απέναντι σε κάθε εξουσία όχι γαντζωμένα σαλιωμένος πάνω της(...για ποιόν χτυπάει η καμπάνα..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αίσχος !! Μια εταιρία η οποία ανήκει σε Ορχομένιους να μολύνει την περιοχή μας με σκουπίδια άλλων Δήμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή