ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ...ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!!!




Τέλειωσαν τα ψέματα και η κωλυσιεργίες από επιχειρηματία και φορείς.
Πλήθος αγανακτισμένων πολιτών συναντήθηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Ορχομενού και απαίτησαν από τον κ. Ρέντζο αλλά και τον δήμαρχο Ορχομενού να λυθεί άμεσα στο θέμα με τα σκουπίδια στο παλιό ντοματάδικο ιδιοκτησίας της εταιρείας RAM EUROPE στην Συνοικία Αγίων Θεοδώρων Ορχομενού.

Το πλήρες ρεπορτάζ στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας "τα ΝΕΑ του ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ" που κυκλοφορεί την Παρασκευή 29/07 για τους συνδρομητές και το Σαββάτο 30/07 στα περίπτερα της πόλης μας.

7 σχόλια:

  1. Ο υπεύθυνος καθαριότητας του Δήμου γιατί δεν έχει πάρει θέση ακόμη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. An;vnyme 3.54 έχεις ακούσει την φράση "Μούγκα στην Στρούγκα";;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φωνή λαού.....οργή θεού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιάννη, με το συγκεκριμένο θέμα και το ρεπορτάζ που έκανες έβγαλες λαγό, μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο άλλος - κατά τα άλλα δραστήριος - μπλόκερ... τσιμουδιά για το θέμα. Γαργάρα!!! Μόνο σάλια, σάλια, σάλια... για τους κοινωνικά και οικονομικά ισχυρούς. Α ρε αθάνατη "ανεξάρτητη" δημοσιογραφία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε 5.36 ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά νομίζω ότι τα εύσημα ανήκουν στους πολίτες που δραστηριοποιήθηκαν και ανέδειξαν αυτό το πρόβλημα.Εγώ ασκώ το δημοσιογραφικό λειτούργημα στον τόπο μου για να είμαι κοντά σε παρόμοια προβλήματα κι να τα ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΩ την ώρα που άλλοι τα σκεπάζουν πρόχειρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμε 8.45 δεν νομίζω ότι χρειάζεται να συμπληρώσω τίποτα άλλο στο σχόλιο σου.
    Απλά υπενθυμίζω στους υπόλοιπους αναγνώστες ότι ο μίστερ ανδριάντας 2011 προβάλει τον εαυτό του όχι τα προβλήματα των συμπολιτών του μέσω του δικού του blog που τολμάει να το λέει ειδησεογραφικό.
    Τελοσπάντων,αλλού είναι το θέμα εν προκειμένω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή