ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Ευχαριστήριο μήνυμα



Θέλω να ευχαριστήσω για την αθρόα συμμετοχή των συμπολιτών μας στην Παγκόσμια ημέρα Εθελοντισμού στις 10 Απριλίου 2011 για τον καθαρισμό των Πηγών των Χαρίτων. Οι σύλλογοι ΕΕΒΟ,ΠΠΣΟ,ΠΠΟ ήταν όλοι παρόντες.
Ψυχή της όλης αυτής κίνησης ήταν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Δ. Βαγενάς, ο πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας κ. Α. Ραζακιάς και ο επικεφαλής των ομάδων εθελοντισμού κ. Ν. Γεωργαντζίνος.
Ο εθελοντισμός είναι η πιο ευγενική στάση των πολιτών και χωρίς αυτόν στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε η αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθαριότητας και του Πολιτισμού κ.λπ. θα είναι πολύ δύσκολη.


Αντιδήμαρχος Ορχομενού
Λουκάς Τριανταφύλλου

4 σχόλια:

  1. Η συμμετοχή δεν ήταν η αναμενόμενη δυστυχώς . Δεν πειράζει όμως . Την επόμενη φορά όλα θα γίνουν καλύτερα και ο κόσμος θα είναι πολύ περισσότερος . Εμείς το ευχαριστηθήκαμε . Συγχαρητήρια σε όλους .Να το καθιερώσουμε και να βάλουμε και τα σχολεία στο παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς το ευχαριστηθήκαμε!!!
    Αυτό είναι πολύ μεγαλύτερο από το πλήθος των συμμετεχόντων αγαπητέ αναγνώστη..
    Και να θυμάσαι ότι αφού έγινε οι αρχή θα μας ακολουθήσουν και άλλοι!!!Και μην ξεχνάς το Σαββάτο το πρωί θα βρεθούμε πάλι λίγοι και καλοί στο εκκλησάκι της Ζωοδόχου Πηγής για να συνεχίσουμε το έργο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για όσους ενδιαφέρονται να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια αποφασίστηκε το Σαββάτο 16/04 να συναντηθούμε στην εκκλησία της Παναγίας κι όχι στο εκκλησάκι της Ζωοδόχου Πηγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντιδήμαρχε ,Παγκόσμια ημέρα Εθελοντισμού σε΄πληροφορώ οτι είναι η 5η Δεκεμβρίου.Το 2011 είναι το παγκόσμιο έτος εθελοντισμού.
    Και κάτι άλλο, ήταν τα σχολεία και οι σύλλογου γονέων εκεί έτσι για να ξέρουμε και τι λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή