ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Η ισχύς εν τη ενώσει !!!

Τις πόλεις ενώνει η Αγάπη και η φιλία. Οι ενεργοί πολίτες του Ορχομενού απέδειξαν περίτρανα ότι όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουν την πόλη μας.


Το πρωί τις Κυριακής(σ.σ.10/04/11) εκατοντάδες ενεργοί πολίτες του Ορχομενού ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Δημοτικής Κοινότητας και του Δήμου για τον εθελοντικό καθαρισμό των Πηγών των Χαρίτων. Το αποτέλεσμα αυτής της ομαδικής δράσης ξεπέρασε ακόμα και τις πιο αισιόδοξες προβλέπεις αφού οι εθελοντές σε συνεργασία με τα μηχανήματα τα απάλλαξαν από τα σκουπίδια την περιοχή και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη συνάντηση το Σαββάτο 16/04 στις 9.00 π.μ στην εκκλησία της Παναγίας.





Το μεγάλο στοίχημα είναι να διατηρηθεί η περιοχή καθαρή και να γίνει επιτέλους επισκέψιμη.
















Σ.Σ. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν και συνέβαλαν στον καθαρισμό των Πηγών των Χαρίτων:Συλλόγους,εθελοντές,Δήμο Ορχομενού και τους υπαλλήλους του Δήμου, τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ορχομενού κ. Αργύρη Ραζακιά, τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ.Δημήτρη Βαγενά,τον συντονιστή τον εθελοντών κ. Νίκο Γεωργατζίνο,την Ram Europe που συμμετείχε με τα μηχανήματά της, που όλοι μαζί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου