ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΔΕΥΤΕΡΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Ο.




Εκ νέου τον βαθμό της ισοπαλίας εκτός έδρας κατέκτησε η ομάδα του Ορχομενού με το νέο τεχνικό τιμ στον πάγκο της ομάδας.
Στο γήπεδο της Ε.Π.Σ.Β. στον Άγιο Σπυρίδωνα απέναντι στην ομάδα της Ανάληψης πραγματοποιήθηκε ένας συναρπαστικός αγώνας με τις δύο ομάδες να κερδίζουν στο τέλος από έναν βαθμό με το τελικό σκορ 2-2.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του Ορχομενού αφού ευτύχησε να προηγηθεί στο 2’ με κοντινή κεφαλιά του Βλάχου.
Λίγο πριν το εικοσάλεπτο είχε ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ σε τετ α τετ του Μιχαλόπουλου .Αντί αυτού του δεύτερου γκολ όμως ήρθε η πλήρης ανατροπή του αγώνα. Μια σύγχυση στην άμυνα του Ορχομενού επέτρεψε στον σέντερ φορ της αντιπάλου(Χρήστου) να πετύχει ένα παλικαρίσιο γκολ και να ισοφαρίσει το σκορ στο 32’.Η υπεροχή των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο μετουσιώθηκε και με δεύτερο γκολ μετά από κεφαλιά του Χρήστου στο 40’ στέλνοντας τις ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο αγώνας μεταφέρθηκε στην εστία της Ανάληψης με την ομάδα του Ορχομενού να επιτίθεται κατά μέτωπο προσπαθώντας να γυρίσει το εις βάρος της αποτέλεσμα. Με προβολή του Κοντελέ στο 68’ ήρθε η ισοφάριση. Από εκεί και πέρα ο αγώνας ήταν παράσταση για ένα ρόλο αφού όλα έδειχναν ότι αν μια ομάδα μπορεί να πετύχει γκολ τότε αυτή ήταν η Α.Ε.Ο.
Καμία όμως από τις κλασικές ευκαιρίες των ποδοσφαιριστών του κ. Χάνιου δεν μετουσιώθηκε με ένα τρίτο γκολ κι έτσι ο αγώνας έμεινε στο 2-2.

.Η Α.Ε.Ο. παρατάχθηκε με τους
1. Γιοβανάκης 2. Τσιομπάνι 3. Στεργίου 4. Ψαλίδας 5. Σκαγιάκος 6. Βελέντζας 7. Γκικόπουλος 8. Βλάχος 9. Κοντελές 10. Χατζηχαραλάμπους 11. Μιχαλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου