ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΟΤΥΠΟ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ Α.Ε.Ο.




Απίστευτη δουλειά γίνεται τα τελευταία χρόνια στις ακαδημίες της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ορχομενού.

Την αρχή έκανε μια σοβαρή διοίκηση με μπροστάρη τον πρόεδρο κ. Τσαγαλά ό οποίος μόλις ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, έθεσε ως πρώτο στόχο την δημιουργία ακαδημιών και την άμεση προώθηση των νέων παικτών της πόλης στην πρώτη ομάδα του Ορχομενού.Η επιλογή του να τοποθετήσει έναν νέο Ορχομένιο προπονητή ως επικεφαλή όλων των τμημάτων υποδομών τον δικαίωσε.

Όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι πανηγυρίσαμε πέρσι την μεγάλη επιτυχία της ομάδας παίδων που κατέκτησε το πρωτάθλημα Βοιωτίας.

Αυτή η επιτυχία ανέβασε των πήχη των απαιτήσεων αλλά και την έλευση νέων παικτών στην ομάδα, με αποτέλεσμα το τμήμα ακαδημιών να αριθμεί 88 ποδοσφαιριστές ηλικιών από 6 ως 15 ετών!!!

Η πολύ καλή δουλειά που κάνει και φέτος ο προπονητής των ακαδημιών κ. Δέδες Ευθύμιος μαζί με τους νέους βοηθούς του-εν ενεργεία ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Ο.-κ.κ. Κοντελέ Παναγιώτη και Βλάχο Θανάση μπορεί να διακριθεί από τα πρώτα φιλικά της σεζόν.

Η ομάδα παίδων στα πρώτα της παιχνίδια δείχνει ικανή για μια καλή πορεία και αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Κι αν για παιδιά άνω των 12 ετών είναι λογικό να παρακολουθήσει κανείς στρωτό ποδόσφαιρο, αυτό που συμβαίνει με την ομάδα Junior είναι πραγματικά απίστευτο!!

Το πρωί της Κυριακής όσοι απόλαυσαν τον καφέ τους στον νέο αναψυκτήριο της περιοχής των πηγών «Μινύες» είχαν την ευκαιρία να δουν τους μικρούς στο πρώτο ανεπίσημο φιλικό ,να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους και να εντυπωσιάζουν με το στήσιμο τους στο γήπεδο υπό τις οδηγίες των προπονητών τους.

Υ.Γ. Η ηλεκτρονική εφημερίδα orchomenos news «βγάζει το καπέλο» τόσο στην διοίκηση όσο και στο προπονητικό τιμ για αυτή την δουλειά που κάνουν με την νέα γενιά των Ορχομένιων. Δεσμευόμαστε, καλώς εχόντων των πραγμάτων να παρακολουθούμε στενά το ρεπορτάζ των ακαδημιών της Α.Ε.Ο. την φετινή σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου