ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ



Στην καρδιά της προεκλογικής περιόδου συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο (19:30 στο δημαρχείο) στον Ορχομενό.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης κρίνονται συνηθισμένα και αναμένεται να υπερψηφιστούν, αλλά« όλο το ζουμί» κρύβεται στις τοποθετήσεις των δημοτικών συμβούλων προ της ενάρξεως της διαδικασίας. Προβλέπεται να ακουστούν φοβερές ειδήσεις πριν την συζήτηση των θεμάτων και με δεδομένο ότι αρκετοί νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι θα βρεθούν στην αίθουσα, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα αυξηθούν οι τόνοι και από τις δύο πλευρές.

Ηκάμερα της orchomenos news θα βρεθεί στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου και θα επιστρέψει με το πλήρες ρεπορτάζ της συνεδρίασης.


Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής :


1. Ψήφιση πίστωσης για την διοργάνωση των εκδηλώσεων εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.
2. Περί έκφρασης γνώμης του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να γνωμοδοτήσει το Νομαρχιακό Συμβούλιο για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου ‘’Περιφερειακή οδός Δ.Δ Παύλου’’.
3. Περί έκφρασης γνώμης του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να γνωμοδοτήσει το Νομαρχιακό Συμβούλιο για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου ‘’Παγοποιείο Γκούρα Αναστασίας’’.
4. Περί Τροποποίησης Προϋπολογισμού έτους 2010.
5. Εξέταση της υπ΄αριθ. 6858 – 17/9/2010 αίτηση της εταιρίας Αφοί Τσαμπά για την επιστροφή Τελών Καθαριότητας ως αχρεωσθήτως καταβληθέντα.
6. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου «AΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΣΕ Δ.Δ ΠΑΥΛΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΑΛΙΟΠΗΓΑΔΟ».
7. Περί Παράτασης στην προθεσμία Εκτέλεσης του έργου ΄΄AΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΣΕ Δ.Δ ΠΑΥΛΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΑΛΙΟΠΗΓΑΔΟ΄΄ για 30 ημέρες, ύστερα από την υπ΄αριθ. 6596 – 9/9/2010 αίτηση της Κοινοπραξίας Μπέσσας – Κοντόπουλος.
8. Κατανομή πιστώσεων ΣΑΤΑ στις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Ορχομενού για ‘’Επισκευή & Συντήρηση Σχολικών Κτιρίων’’.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου