ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Ξηρογιάννης :Δεν θα γίνει ο Ορχομενός το Ρωμέικο της Λιβαδειάς!!


Μελέτες σκοπιμοτήτων χαρακτήρισε ο κ Κ. Ξηρογιάννης τους χάρτες που δημοσίευσε το ΙΤΑ για τους νέους δήμους στην Βοιωτία.
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΣΤΑΡ κεντρικής Ελλάδας την Κυριακή (01/11) ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο Ορχομενού,
μίλησε με σκληρά λόγια για τα συμφέροντα που κρύβουν οι δύο χάρτες που δημοσιεύθηκαν από το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Σύμφωνα με το ένα εκ των δύο σεναρίων ο Δήμος Ορχομενού θα απορροφήσει την Αλίαρτο την Ακραίφνια και τις Θεσπιές στον Καποδίστρια 2.
Εύλογη η απορία του κ. Ξηρογιάννη: γιατί επιλέγηκε ο δήμος Θεσπιών κι όχι ο δήμος Χαιρώνειας που απέχει λίγα χιλιόμετρα από τον Ορχομενό;
Επίσης γιατί να μπούμε στην διαδικασία να επιλέξουμε δήμαρχο από Ορχομενό ή από Αλίαρτο;
Για το σενάριο που θέλει τον Ορχομενό να απορροφάται από τον διευρυμένο Δήμο Λεβαδέων ,είπε ότι δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά,εκτός αν κάποιοι νομίζουν ότι θα γίνει ο Ορχομενός το Ρωμαίικο της Λιβαδειάς!!
Αναμένονται εξελίξεις εντός του έτους για το μείζον ζήτημα του Δήμου Ορχομενου, θα παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις.

Υ.Γ,Συγχαρητήρια στον κ . ξηρογιάννη για την δυναμική παρέμβαση του στα δρώμενα που αφορούν τον Ορχομενό και αποφασίζονται άλλη μια φορά χωρίς τους Ορχομένιους.
Ελπίζουμε να αναλάβουν αντίστοιχη δράση και οι λοιποί τοπικοί άρχοντες και οι εμπλεκόμενοι φορείς πριν να είναι αργά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου