ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΣΙΡΚΟ...!!!


 Τύφλα να έχει  το Δημοτικό Συμβούλιο του Μπέου στον Βόλο...

    Όποιος διάβασε την πρόσκληση για το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ορχομενού  που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 31/03.2015 ήταν εν μέρει προετοιμασμένος να παρακολουθήσει  την γνωστή αντιπαράθεση ως συνέχεια ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ που  ανεβαίνει το τελευταίο εξάμηνο στο δημοτικό θέατρο Ορχομενού...συγνώμη δημοτικό Συμβούλιο   εννοούσα, αυτή την φορά όμως η παράσταση ξεπέρασε και την πιο τολμηρή φαντασία.
Το απλό θεατράκι αίφνης μεταμορφώθηκε στο ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΣΙΡΚΟ  προσφέροντας ένα εκπληκτικής ποιότητας show σε όσους  το παρακολούθησαν...

 Τα  κορυφαία νούμερα (...) της νέας παράστασης που έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση  και θα έπρεπε να παρακολουθήσουν όλοι οι Ορχομένιοι ψηφοφόροι  ήταν τα εξής:






α) Η σφοδρή επίθεση από μικροφώνου του κατ τα άλλα έμπειρου δημοτικού συμβούλου κ. Ζυγούρη προς τον Αντιδήμαρχο κ. Α Μαράντο τον οποίο αποκάλεσε ΚΛΕΦΤΗ   σηκωμένος μάλιστα όρθιος και με απειλητικές διαθέσεις ν ήδη νταή...

β) Η άμεση αντίδραση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κ. Λ. Ρόδη ο οποίος σε έντονο ύφος έβαλε στην θέση του τον κ. Ζυγούρη προλαβαίνοντας τα χειρότερα , ίσως και την συμπλοκή κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

γ) Η αποχώρηση των ΤΡΙΩΝ ΚΑΜΠΑΛΕΡΟΣ ( κ.κ. Ζυγούρη, Ξηρογιάννη, Τριανταφύλου) από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου  μετά την επιβολή της τάξης από τον καθ ύλην αρμόδιο πρόεδρο κ. Ρόδη.

δ) Το "ασύλληπτης ευφυίας μαργαριτάρι" που πρόλαβε να ξεστομίσει ο κ. Ξηρογιάννης πριν την αναχώρηση του ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγόρησε τον νυν δήμαρχο κ. Λ. Υπερήφανο γιατί δεν ήταν παρών να τον σταματήσει όταν κατά την διάρκεια της θητείας του παρανομούσε  ο ίδιος σαν πρώην δήμαρχος (...)

ε) Η επανεμφάνιση του ...πολύ DOLCE VITA πρώην Αντιδημάρχου κ. Τσιάμη ο οποίος  προσπάθησε να παγιδέψει  τον δήμαρχο Ορχομενού  σε ένα προ ημερησίας θέμα   παίρνοντας αποστομωτικές απάντηση με συνέπεια να αποχωρήσει κι ο ίδιος από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου  με την ουρά στα σκέλια...

στ) Τελευταία των Μοικανών έμεινε μόνη η δημοτική σύμβουλος κ. Καράλη να εκπροσωπήσει την μειοψηφεία και την παράταξη ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στα  εντός ημερησίας συζήτησης θέματα την ώρα που  όλοι οι συνάδερφοι της παράταξης  της έλαμπαν δια της απουσίας τους...

Αυτά τα εκπληκτικά κι  shows όχι μόνο συνέβησαν παραμονή Πρωταπριλιάς στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ορχομενού.

Θα επανέλθουμε με το πλήρες ρεπορτάζ του Τσίρκου (...) καθώς και με απολαυστικά βίντεο  που θα κάνουν το γύρο του διαδικτύου με την ελπίδα η επόμενη παράσταση να γίνει  σε κατάμεστη αίθουσα!!!
ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ...

 ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ!!!

 ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου