ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΣΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ!



Δεκάδες πολίτες κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία Ορχομενου την Τετάρτη(28/10) για να παρακολουθήσουν την τελετή αφής της Ολυμπιακής φλόγας.Ο Ορχομενός ήταν η τελευταία πόλη φιλοξενίας ,πριν η φλόγα αναχωρήσει για τον Καναδά όπου στο Βανκούβερ θα γίνουν οι χειμερινοί Ολυμπιακοί αγώνες 2010.

Την ύψιστή τιμή να συμμετέχουν ως λαμπαδιδοδρόμοι είχαν 4 Ορχομένιοι αθλητές(εν ενεργεία ή μη) που επιλέγησαν απο την Δημοτική Αρχή.Αναλυτικά: οι κ. κ. Αραπατσάκου Κωνσταντίνα, Τζέμος Παναγιώτης,Κλόκουζας Ιωάννης,και Γαλανάκος Παναγιώτης,.
Επίσης επιλέχθηκαν και άλλοι τέσσερις αθλητές από την Ολυμπιακή Επιτροπή, οι κ. κ. Ρούσσου Ίλεια ,Αντωνακάκης Άγγελος ,Μήτσης Κωνσταντίνος και ο επίσης δημότης Ορχομενού Τσάπρας Παναγιώτης.
Οι συγκινητικές στιγμές κατα την διαρκεια της αφης της Ολυμπιακής φλόγας δεν έλειψαν στις ομιλίες τν επισήμων οόπου εκτός του Δημάρχου Ορχομενού εκ της Ολυμπιακής επιτροπής τοπεθετήθηκαν οι κ.κ. Κατσιγιάννης Κωνσταντίνος,Κατσώρας Βασίλης και ο Ορχεμένιος πρόεδρος κ. Ζαννιάς Σπύρος.
Δεν έλειψαν ι ανταλλαγές δώρων μεταξύ του Δημάρχου Ορχομενών των ομιλήτών .
φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει η παρουσία της Π.Π.Ο. που με τα χορευτικά έδωσαν άλλη μια ευχάριστη νότα στο τέλος της εκδήλωσης παρασύροντας το κοινό με τα χορευτικά τους.
Η τελετή έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο στο Δημαρχείο Ορχομενού όπου η δημοτική Αρχή βράβευσε με ειδικάμεττάλια τους λαμπαδιδοδρομους.
Συγχαρητήρια στην Δ.Α. για την εκδήλωση που έφεραν σε πέρας με επιτυχία καταφερνοντας πνα γεμίσουν την πλατεία με κόσμο.

Υ.Γ.1. Ευχαριστούμε την δημοτική αρχή για την ενημέρωση και το έντυπο υλικό που μας έστειλε.και υπενθυμίζουμε οτι θα επιβραβεύουμε παρόμοιες προσπάθειες όσο έχουμε έγκαιρη ενημέρωση.
Υ.Γ.2 Παραμένουμε πιστοί στην αρχή μας επιβραβευοντάς τα καλά και στηλιτεύοντας τα κακώς κείμενα στο Δήμο Ορχομενού.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου