ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΜΙΑ ΒΡΑΔΥΑ ΓΕΜΑΤΗ ΝΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΕΛΠΙΔΑΣ...


Επιτυχημένο κρίνεται το πρώτο τεστ για την αξιοποίηση της κεντρικής Αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου Ορχομενού και την διάθεση του σε ανήσυχους Ορχομένιους καλλιτέχνες.
 Οι λίγοι και καλοί γνώστες της έντεχνης ποιοτικής Ελληνικής μουσικής  που βρέθηκαν την στην εκδήλωση «ΜΙΑ ΒΡΑΔΥΑ ΓΕΜΑΤΗ ΝΟΤΕΣ» (σ.σ. Κυριακή 02.02/2014) διασκέδασαν με την καρδιά τους και σιγοτραγούδησαν τους στίχους γνωστών Ελλήνων τραγουδιστών. Οι δύο νέοι Ορχομένιοι  καλλιτέχνες Δημήτρης Μπέης και Χρήστος Κολοβός   παρουσίασαν το πηγαίο ταλέντο τους με τις κιθάρες και τις φωνές τους έκαναν την επίσημη πρώτη παρουσίαση τους στο δύσκολο κοινό του Ορχομενού. Το αρχικό τρακ όμως δεν τους εμπόδισε να δείξουν ότι εκτός από καλλιτεχνικές ανησυχίες διαθέτουν και  ποιότητα   που μπορεί να τους οδηγήσει   σε μεγαλύτερες σκηνές σιγά σιγά. Σημειώνεται ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την στήριξη  του Λαογραφικού Ομίλου Ορχομενού και υπό την αιγίδα του δήμου Ορχομενού. Δύο από τα πολυτάλαντα μέλη του Λαογραφικού Ομίλου Ορχομενού  ο κ. Κ. Πατσαλής και η κ. Ε. Παπαγεωργίου συνόδευσαν με τις φωνές τους  νεαρούς ερμηνευτές στην αρχή και στο τέλος της εκδήλωσης.  Εκτός της Αντιδημάρχου Πολιτισμού κ. Καράλη   στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο δημ. συμ. κ.  Ραμαντάνης και ο πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας κ. Ραζακιάς. 
Σ.Σ.1.Πολλά συγχαρητήρια στους ερμηνευτές αλλά και σε όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση και μακάρι  να ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες δράσεις ώστε τα αναδειχθούν τα ταλέντα των Ορχομενίων και να μην μένει ανενεργή η αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Ορχομενού.

Σ.Σ.2. Κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας  ότι  δεν είναι  αναγκαίο να πρωταγωνιστούν τα παιδιά μας ή τα εγγόνια μας σε μια εκδήλωση για να πάμε  στο Πολιτιστικό Κέντρο Ορχομενού και ο πολιτισμός μας δεν μπορεί να περιστρέφεται μόνο γύρω από τον μικρόκοσμο μας.

Σ.Σ.3. Όσο για τους γνωστούς και μη εξαιρετέους που σαμποτάρουν τις εκδηλώσεις στις οποίες δεν είναι οι ίδιοι συντελεστές νομίζω ότι μόνο  την υστεροβουλία τους υπηρετούν και δεν  προσφέρουν στον τόπο.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου