ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Επίσκεψη Αποστόλου στον Ορχομενό...


Ο βουλευτής Ευβοίας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Ε. Αποστόλου επισκέφθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (σ.σ.08.02/2014) τους αγρότες Ορχομενού που είναι συγκεντρωμένοι στην είσοδο της πόλης με τα τρακτέρ   σ τους την άκρη του δρόμου.
 Ο κ. Αποστόλου είχε συνομιλία με τους αγρότες κι αφού άκουσε τα προβλήματα τους και τα αιτήματα τους ενημέρωσε για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά τον αγροτικό τομέα αλλά και για τις δράσεις που θα   υλοποιήσει  σαν περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. Για τον λόγο αυτό  ζήτησε την στήριξη των αγροτών στην επερχόμενη εκλογική περίοδο  ανακοινώνοντας επίσημα την υποψηφιότητα του για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
 Μαζί με τον κ Αποστόλου ήταν ο βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ι. Σταθάς  ο οποίος συμμετείχε στον διάλογο και  δεσμεύτηκε ‘ότι ο Οργανισμός Κωπαΐδας  δεν θα καταργηθεί αλλά θα αναγεννηθεί  από την περιφέρεια σε συνεργασία  με τους Δήμους αλλά και με ομάδες αγροτών όταν   αναλάβει την κυβέρνηση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Το στέλεχος της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και Ορχομένιος κ. Θ. Ζαννιάς παρακολούθησε τον διάλογο και έδειξε την στήριξη του στην υποψηφιότητα του κ. Αποστόλου για την περιφέρεια  Στερεάς, παρόλο που  δεν ξεκαθάρισε  ο ίδιος αν θα είναι υποψήφιος  περιφερειακός σύμβουλος ή αν θα ηγηθεί σε  ψηφοδέλτιο για  την διεκδίκηση του Δήμου Ορχομενού.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου