ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΖΩΗΣ




ΕΛΛΗΝIΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ

6-10-2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο δήμαρχος Ορχομενού Κώστας Ξηρογιάννης υπέγραψε την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου με τον ανάδοχο του έργου τη σύμβαση για την ολοκλήρωση του δικτύου λυμάτων, την κατασκευή δικτύου όμβριων και την ανακατασκευή του βιολογικού καθαρισμού συνολικού προϋπολογισμού 11 εκ. ευρώ.

Το συγκεκριμένο έργο που αποτελεί πάγιο αίτημα των κατοίκων του Ορχομενού έχει χρόνο ολοκλήρωσης τα δύο χρόνια και αναμένεται να δώσει οριστική λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα της πόλης για το οποίο αρκετοί έχουν εργαστεί μέχρι σήμερα.

«Είναι ένα έργο ζωής για τον Ορχομενό. Εδώ και δεκαετίες έχουν γίνει πολλές προσπάθειες από τους προηγούμενους δημάρχους. Εμείς σήμερα υπογράφουμε την αρχή του τέλους και καλούμαστε να το υλοποιήσουμε επ΄ ωφελεία των πολιτών», επεσήμανε ο δήμαρχος Ορχομενού εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του για την όσο το δυνατόν καλύτερη κατασκευή και λειτουργία του.

Επίσης ο κ. Ξηρογιάννης ευχαρίστησε όσους εργάστηκαν γι΄ αυτό, τους δημάρχους, Θεόδωρο Περλεπέ, Γιώργο Ζυγούρη, Γιάννη Μπέσα, Κώστα Γκιζίμη και Λουκά Υπερήφανο «που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό» όπως επίσης και το προσωπικό της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου