ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΤΟΧΟΣ: Η ΕΞΕΛΙΞΗ ...


Με πολλά όνειρα στις μικρές τσάντες τους και τον πήχη ψηλά ξεκίνησαν οι Παίδες της Α.Ε.Ο. την προετοιμασία για την ποδοσφαιρική σεζόν 2011-2012 .
Την Δευτέρα 05/09 συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο του Ορχομενού οι μικροί ποδοσφαιριστές (γεννημένοι από 1996 ως 1999) κι αφού αντάλλαξαν τις εμπειρίες του καλοκαιριού φόρεσαν πάλι τα ποδοσφαιρικά παπούτσια και ξεκίνησαν την προπόνηση .
Είναι χαρακτηριστικό ότι η προσέλευση των μικρών ποδοσφαιριστών κάθε χρόνο είναι και μεγαλύτερη. Ήδη το τμήμα της ομάδας Παίδων έχει περισσότερα από 30 παιδιά και ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εγγραφές.
Υπενθυμίζουμε ότι οι ενδιαφερόμενοι γονείς-παιδιά μπορούν να επισκεφτούν καθημερινά πλην Σαββάτου και Κυριακής στα γραφεία της ΑΕΟ στο Δημοτικό Στάδιο Ορχομενού από τις 17:00 έως της 19:30 για εγγραφές.Ο προπονητής και υπεύθυνος των ακαδημιών της Α.Ε.Ο. κ. Δέδες Ευθύμιος μετά την πρώτη χαλαρή προπόνηση της χρονιάς σημείωσε :
«Ο στόχος των τμημάτων υποδομών δεν είναι οι διακρίσεις και η συλλογή τροπαίων ,αλλά η σωστή προετοιμασία των παικτών τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο ώστε να έχουν την ανάλογη ποδοσφαιρική εξέλιξη στο μέλλον. Κλείνοντας εύχομαι σε όλα τα παιδιά να έχουν υγεία και μια καλή ποδοσφαιρική και σχολική χρονιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου