ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

ΑΕΟ ΙΩΝΙΚΟΣ 3-0!!!ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΚΟΛ





Μια επιβλητική εμφάνιση που σφραγίστηκε με δυο γκολ του Στεφάνου στο 31' και στο 88' και ένα του Κοντελέ στο 44' η Α.Ε.Ο. σκούπισε τον αντίπαλο και παρέμεινε στην A' Ερασιτεχνική κατηγορία μέσα σε πανηγυρικό κλίμα.

H συνοχή που παρουσίασε η ομάδα στον τελευταίο αγώνα των μπαράζ και της χρονιάς έδειξε σε όλους ότι μπορούσε να είχε σώει την παρτίδα νωρίτερα. Οι φίλαθλοι της ομάδας βρέθηκαν στο γήπεδο της Ε.Π.Σ.Β. και πανηγύρισαν μαζί με παίκτες, διοικητικό και προπονητικό τιμ την ΝΙΚΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ για την ομάδα της καρδιάς μας!!
Το orchomenos-news βρίσκεται πάντα δίπλα στην Α.Ε.Ο. και εξασφάλισε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τους αναγνώστες του τα βίντεο με τα ΤΡΙΑ ΓΚΟΛ της Α.Ε.Ο. από τον τελευταίο αγώνα της σεζόν 2009-10.

ΤΑ ΓΚΟΛ

1-0


Στον τελευταίο και κρισιμότερο αγώνα της σεζόν απολαύσαμε το ομορφότερο και δυσκολότερο γκολ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ απο τον Στεφάνου στο 31' λεπτό του πρώτου ημιχρόνου.Πατήστε για το ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ!!

2-0

Το δεύτερο γκολ για την Α.Ε.Ο. στο πρώτο ημίχρονο( 44'λεπτό) από τον συνήθη ύποπτο και πρώτο σκόρερ της ομάδας Κοντελέ με καρφωτή κεφαλιά μετά από υποδειγματική σέντρα του Κραβαρίτη στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας.
Πατήστε για τοΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ!!

3-0

Το κερασάκι στην τούρτα που έδωσε το εφαλτήριο για τρελούς πανηγυρισμούς έβαλε στο 88' λεπτό ο Στεφάνου με κοντινό πλασέ,εκμεταλλευόμενος την αναστάτωση στην άμυνα του Ιωνικού.Πατήστε για τοΤΡΙΤΟ ΓΚΟΛ!!


Υ.Γ.1.Συγχαρητήρια και από εμάς για την επιτυχία της ομάδας να παραμείνει στην Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία παρά τα μύρια προβλήματα όλης της χρονιάς.

Υ.Γ.2.Οι δηλώσεις του προέδρου (κ.Σ.Τσαγαλά) και του προπονητή της ομάδας(κ.Ι. Μαρτιναίου) θα δημοσιευτούν σε επόμενη ανάρτηση,όπως και στιγμιότυπα από το τραπέζι που παρέθεσε η διοίκηση στους ποδαισφαιριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου