ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ Α.Ε.Ο.

 Ένας χρόνος  χωρίς τον ποδοσφαιράντρα του Ορχομενού, χωρίς τον οραματιστή και εμπνευστή των ποδοσφαιρικών ακαδημιών της Α.Ε.Ο. 

Ο άνθρωπος που κατάφερε να συγκεντρώσει τα νέα παιδιά της πόλης του Ορχομενού   και να τα εντάξει στην οικογένεια της αγαπημένης του Α.Ε.Ο. έφυγε από κοντά μας έναν χρόνο πριν  αφού σαν σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο .Θυμηθείτε το περσινό ρεπορτάζ με τίτλο  ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑΥΡΟ..

Στον χθεσινό αγώνα με το Κυριάκι σύσσωμη η Α.Ε.Ο. διοίκηση, προπονητές και παίκτες τίμησαν τον ΑΕΊΜΝΗΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ και απέδωσαν φόρο τιμής στη μνήμη του αφού εναπόθεσαν λίγα λουλούδια στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή.
 Όσοι έζησαν από κοντά τον  αδικοχαμένο Σταύρο  κάνουν λόγο για έναν σπάνια ανιδιοτελή άνθρωπο που έδωσε τα πάντα
ψυχή και σώματι για τα παιδιά του Ορχομενού και δεν ήταν λίγες οι οικογένειες τις οποίες βοηθούσε μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής του  αθόρυβα .Όσοι είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε ξέρουμε ότι κι από εκεί ψηλά που βρίσκεται θα δίνει  μάχες για να σωθεί το μέλλον των Ορχομενίων παιδιών.
ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΤΑΥΡΟ...





6 σχόλια:

  1. Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΙΣΩΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΕΟ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ. ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΡΙΜΑΖΟΥΝ...ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΑΚΟΜΑ. ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ..ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις δίκιο ανώνυμε αναγνώστη στο πρώτο σκέλος του μηνύματος σου αλλά μην αδικείς όσους ασχολούνται με την ομάδα με κάθε κόστος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΔΙΚΩ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΕΩ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΑΠ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΤΑΞΑΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξέρω φίλε αναγνώστη ποιους υπονοείς ότι έπιασαν καρέκλες κλπ, εκείνο που ξέρω είναι ότι οι άνθρωποι της διοίκησης παλεύουν χωρίς εφόδια να συντηρήσουν την Α.Ε.Ο. κι εμείς από έξω μόνο σχόλια κάνουμε και γκρινιάζουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ¨ΧΩΡΙΣ ΕΦΟΔΙΑ" ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ. ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΕΦΟΔΙΑ??? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΤΑΞΑΝ??ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιος έταξε και τι?και από πότε το τάξιμο είναι εγγύηση για να στηριχθεί κάποιος σε αυτό και να προχωρήσει σε ένα τέτοιο έργο αγαπητέ αναγνώστη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή