ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΜΑΓΕΨΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ!!!


ΚΑΛΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ!!!

Άφωνοι έμειναν μικροί και μεγάλοι που βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στην Πλατεία Ηρώων Ορχομενού όταν  είδαν το εντυπωσιακό και πανέμορφο καράβι στολισμένο με δεκάδες λαμπάκια.

 Οι εθελοντές ( Ευάγγελος Παπαλουκάς, Δημήτρης Ταμπραντζής & Ανδρέας Παπασιδέρης) που εργάστηκαν το τελευταίο δεκαήμερο μερόνυχτα ολόκληρα έφεραν εις πέρας μιας απίστευτης ομορφιάς δημιουργία  που άλλαξε την όψη της πλατείας και σκόρπισε χαμόγελα σε όλους.
 Το όνομα  του  καραβιού ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ  είναι το ξεκάθαρο μήνυμα που πρέπει να πάρουμε όλοι μας και να προσφέρουμε έστω δέκα λεπτά από τον χρόνο μας σε καθημερινή βάση για να προσφέρουμε στον τόπο που ζούμε και αγαπάμε.

  Η εκδήλωση ξεκίνησε λίγο μετά τις 7 με την εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο κ. Κική Καραβαγγέλλη να καλωσορίζει τον κόσμο και να ευχαριστεί ονομαστικά όλους όσους βοήθησαν για να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία αυτή η βραδυά. Ο κόσμος που είχε μαζευτεί από νωρίς στην πλατεία σχολίαζε με τα καλύτερα λόγια  τόσο για το καράβι όσο και για ο πρόγραμμα που ακολούθησε.

 Τον λόγο πήρε στη συνέχεια  ο δήμαρχος Ορχομενού κ. Λ. Υπερήφανος κι  αφού ευχαρίστησε κι αυτός με την σειρά τους όλους τους συμμετέχοντες , έδειξε την σαφή πρόθεση της νέας Δημοτικής Αρχής να επενδύσει στον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ αυτή την πενταετία!!

  Η φυλαρμονική του Δήμου Ορχομενού όπως και η παιδική χορωδία έβαλαν τον κόσμο σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα με κάλαντα και λοιπά εορταστικά τραγούδια, ενώ τα χορευτικά της Π.Π.Ο. και των ΜΙΝΥΩΝ έδωσαν άλλη διάσταση στην εκδήλωση.
 Ο Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού συμμετείχε με ένα Χριστουγεννιάτικο παραμύθι και η Καλλιτεχνική Πορεία Ορχομενού  θύμισε στον κόσμο παλιά Εορταστικά τραγούδια ανεβάζοντας το κέφι  στο τέλος της βραδυάς.
Από την γιορτή δεν  μπορούσε να λείψει φυσικά ο Άγιος Βασίλης που μοίρασε δωράκια στους μικρούς φίλους και έβγαλε φωτογραφίες μαζί τους.

Ο κόσμος τέλος απόλαυσε τα γλυκά που πρόσφεραν οι σπόνσορες της εκδήλωσης και θαύμασαν τα ιπτάμενα φαναράκια που  πέταξαν πάνω από τον χώρο της πλατείας μέσα σε φωτιές...

Σ.Σ.1.  Αξίζουν  πολλά συγχαρητήρια σε όσους κατασκεύασαν καταρχήν το καράβι και σε όσους είχαν την ιδέα να αλλάξει με αυτό τον τρόπο φέτος η κεντρική πλατεία Ορχομενού και φυσικά οργάνωσαν και  ετοίμασαν την εκδήλωση.

Σ.Σ.2. Όλες οι φωτογραφίες της εκδήλωσης με το φαντασμαγορικό καράβι και τα υπόλοιπα δρώμενα με ένα κλίκ ΕΔΩ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου