ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ...


Μετά την επικοινωνιακή φανφάρα που παρουσίασε ο Αντιδήμαρχος dolce vita   πήρε την σκυτάλη ο πρώην δήμαρχος κ. Ξηρογιάννης ο οποίος δικαίωσε το θεατρικό μεγαλείο του συμβουλίου με μια παράσταση που δεν έχει προηγούμενο κατά υπαλλήλων του κράτους που δεν του έκαναν το χατήρι.


 Στο δεύτερο μέρος του δημοτικού συμβούλιο της 04/12/2014  στις ανακοινώσεις πριν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ο πρόεδρος του Δ.Σ. Κ. Λ. Ρόδης ανάγνωσε την απάντηση της αποκεντρωμένης περιφέρειας στο αίτημα του κ. Ξηρογιάννη ως προς τον χώρο που θα γίνονται οι συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ορχομενού.

Το ιστορικό της υπόθεσης έχει ως εξής
Ο κ. Ξηρογιάννης από την  10/11  δεν συμμετέχει στις συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου στην οποία είναι μέλος με την δικαιολογία ότι οι συνεδριάσεις γίνονται στο γραφείο του δημάρχου.
Έστειλε λοιπόν αίτημα στην αποκεντρωμένη διοίκηση και ζήτησε να θεωρηθούν παράνομες και παράτυπες οι συνεδριάσεις και να θεωρηθεί η απουσία του δικαιολογημένη και ζήτησε να γίνονται πλέον οι συνεδριάσεις στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου κι όχι στο γραφείο του δημάρχου όπως γίνονταν και επί δικιάς του θητείας (...)
Όταν λοιπόν ο πρόεδρος  διάβασε την   απάντηση που εστάλλει από την αποκεντρωμένη διοίκηση και η οποία όπως ήταν λογικό  ήταν αρνητική    είδαμε έναν προσβλητικό και  μαινόμενο  πρώην δήμαρχο να χάνει την ψυχραιμία του και να επιτίθεται φραστικά  κατά μιας υπαλλήλου (απούσας εν προκειμένω ) χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς που δεν αρμόζουν σε έαν  δημοτικό σύμβουλο.
Στα πιο χαρακτηριστικά αποσπάσματα ο πρώην δήμαρχος είπε τα εξής κωμικοτραγικά :
 "Είναι ντροπή για ένα πρώην δήμαρχο  για έναν επικεφαλής μιας παράταξης να  μου απαντά μια  ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΦΤΕΡΟΥ, αν ήταν σε διαφορετική περίπτωση δεν ξέρω κι εγώ πως θα απαντούσα στην κυρία καλύτερα να μην απαντούσε παρά να στείλει αυτή την απάντηση(!!!)H k. Παφίνα μια υπηρεσιακή υπάλληλος   αναπληρώτρια προισταμένη,ουτε καν προισταμένη(...)"



Η απάντηση βέβαια της αποκεντρωμένης διοίκησης  έδειξε για ακόμα μια φορά ότι οι κινήσεις πανικού από τον συνδυασμό ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ  δεν βρίσκει αποδέκτες έξω από τον στενό κύκλο του συνδυασμού, αφού  απάντηση ήταν ξεκάθαρη και βάσει του νόμου  σημειώνει ότι οι συνεδριάσεις καλώς πραγματοποιούνται στο γραφείο του δημάρχου και  η πόρτα είναι ανοικτή εκεί για όλους κι αν δεν συμμετέχετε για τρεις συνεχόμενες συνεδριάσεις   τότε η αποβολή σας είναι πολύ πιθανή.



Σ.Σ.1 Τέτοιου ύφους απαξιωτικές δηλώσεις για μια αναπληρώτρια προϊσταμένη από έναν πρώην δήμαρχο ,αλλά και έναν πρώην υπάλληλο του δημοσίου επί τριάντα χρόνια τι μας δείχνει;;

Μήπως έλλειψη  σεβασμού στις υπηρεσίες του κράτους που και ο ίδιος υπηρέτησε σαν υπάλληλος του;;
 Ή μήπως όποιος δεν μας κάνει το χατήρι στα τερτίπια μας είναι ανίκανος και πρέπει να τον στολίζουμε   κανονικά;;
Σ.Σ.2. Πραγματικά τραγική αντιμετώπιση από  έναν άνθρωπο που μιλάει για δημοσίους υπαλλήλους με μίσος και κακία σαν να μην υπήρξε ποτέ ο ίδιος όμοιος και συνάδερφος τους...
Η Επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!!!!






ξκ.




 και βέβαια



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου