ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ...




Μάντζας Κ. Ιωάννης

Δημοσιογράφος-Εκδότης


Προς μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα πως το δημοσίευμα της ηλεκτρονικής εφημερίδας orchomenos-news  με τίτλο  ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ  μεταφράστηκε ποικιλοτρόπως από άλλα ειδησειογραφικά site   του νομού αφήνοντας  υπονοούμενα για δήθεν φίλια πυρά κλπ...
 Ο λόγος φυσικά για το  site  των γνωστών-αγνώστων  δημοσιογράφων του
  http://viotianet.gr/?cat=12 που  με ένα ανυπόστατο δημοσίευμα προσπαθούν να  κάνουν το άσπρο μαύρο .
 Αγαπητοί κύριοι ή κυρίες διαχειριστές-στριες του VIOTIANET να σας ενημερώσω δημοσίως ότι δεν χρειάζεται να μεταφράζετε τα δημοσιεύματά μου μπορείτε απλά να επικοινωνείται μαζί μου και να σας ενημερώνω εκ των έσω για το τι εννοώ.

 Για να μπουν λοιπόν τα πράγματα στην θέση τους σας ενημερώνω ότι ο χαρακτηρισμός ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ  αφορούσε την αντιμετώπιση του Δημοτικού Συμβουλίου από τους δημοτικούς συμβούλους της μειοψηφίας του Δήμου οι οποίοι από την πρώτη συνεδρίαση της Νέας Δημοτικής Αρχής  συνεχίζουν  να πλέκουν το ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΑΣ !!! 
αδιαφορώντας για τα   σημαντικά θέματα του Δήμου και αδυνατώντας να κατανοήσουν  ακόμα και έξι μήνες μετά ότι ο κόσμος τους   έστειλε σαφέστατο μήνυμα στις εκλογές.

  Εν αρχή λοιπόν για ενημέρωση και συμμόρφωση σας πληροφορώ  ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ορχομενού την  Πέμπτη 20/11/2014 και πριν την συζήτηση των  θεμάτων της ημερήσιας διάταξης συνέβησαν τα εξής τραγελαφικά:



α) Ο πρώην και αόρατος επί τρεισήμισι χρόνια Αντιδήμαρχος  κ. Ιωάννης Τσιάμης     προέβει σε πρωτοφανή  λεκτική επίθεση  κατά του  νυν Αντιδημάρχου κ. Ι. Νταβαλούμη με αφορμή το θέμα ανάπλασης της πλατείας Κοκκ΄λινου, σε απάντηση λοιπον της λεκτικής επίθεσης ο κ. Νταβαλούμης  παρουσίασε τα επίσημα έγγραφα της Τεχνικής Υπηρεσίας  και  έβαλε τον κ. Τσιάμη στη θέση του, ο οποίος  όταν είδε ότι οι τοποθετήσεις του έπεσαν στο κενό δεσμεύτηκε να φέρει νέα στοιχεία στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.



β) Η επίσης ΠΡΩΗΝ  Αντιδήμαρχος κ. Π. Καράλη  αφού... άφησε την  Δημοτική Βιβλιοθήκη στην σημερινή κατάσταση με 4000 βιβλία να μην  έχουν περαστεί στο σύστημα  έκρινε σωστό να θέσει θέμα στο συμβούλιο   ζητώντας τον λόγο από τον δήμαρχο γιατί ο δημοσιογράφος κ. Μάντζας Ιωάννης την πήρε τηλέφωνο από το κινητό του(!!!).  Να την ενημερώσουμε λοιπόν ότι την πήραμε  τηλέφωνο από το  κινητό μου επειδή πολύ απλά δεν σήκωνε το κινητό της σε επανελειμένες κλήσεις  του ειδικού συνεργάτη του Δήμου αλλά και των μελών της Πολιτιστικής Ομάδας Ορχομενού και απέφευγε να ενημερώσει για τις αλλαγές των κωδικών στο ασύρματο δίκτυο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.


γ) Ο επίσης ΠΡΩΗΝ  δήμαρχος Ορχομενού κ. Κ. Ξηρογιάννης   απείλησε  εκ νέου τον πρόεδρο της Τ.Κ. Παύλου  κ. Η. Τουφεξή ότι θα γεμίσει τα καφενεία του χωριού με ανακοινώσεις αν δεν  γίνει 
το δικό του σε ένα ανύπαρκτο θέμα.

Όλα αυτά λοιπόν  που διεξήχθησαν λοιπόν στο δημοτικό συμβούλιο με ευθύνη καθαρά της εριστικής διάθεσης των δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού  ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ  θα έπρεπε να αποτελούν όχι κουβέντες όχι που γίνονται στο  καφενείο, αλλά   συμπεριφορά παιδικής χαράς και όχι στάση εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων.
Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Λ. Ρόδης ακολουθώντας πιστά την διαδικασία έδωσε ισάξια τον λόγο σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους  και προσπάθησε να κρατήσει  σε ήρεμο τόνο την συζήτηση όταν άναψαν τα αίματα.

 Σ.Σ.1.  Η ηλεκτρονική εφημερίδα orchomenos-news   πιστεύει ότι όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι  νικητές και ηττημένοι θα έπρεπε να λειτουργούν προς το όφελος του Δήμου  και των δημοτών κι όχι να προσπαθούν να υπονομεύουν το έργο της νέας διοίκησης. Οι εκλογές τελείωσαν τον Μάιο και κάποιοι πρέπει να συμβιβαστούν με την νέα θέση τους στα κοινά και να    συνεργαστούν την κρίσιμη αυτή πενταετία.

Σ.Σ.2. Με  ενδιαφέρον αναμένεται το επόμενο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ορχομενού και ελπίζουμε να πέσουν οι τόνοι ανάμεσα στους δημοτικούς συμβούλους και να παρακολουθήσουμε μια συνεδρίαση ανάλογη της Πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής. Επίσης καλούνται οι δημότες να παρακολουθήσουν τις συνεδριάσεις με την ελπίδα ότι η παρουσία περισσότερων πολιτών θα συμμορφώσει την ατμόσφαιρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου