ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Αδερφοποίηση συλλόγων του Δήμου Ορχομενού...

 Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ.. είναι το μότο που ακολουθεί η νέα δραστήρια ομάδα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Ορχομενού   και ανέλαβε να φέρει εις πέρας ένα μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από...


την συνεργασία και την  κοινή δράση όλων των συλλόγων του Δήμου Ορχομενού με στόχο την αναβάθμιση του Πολιτισμού  από την μια άκρη του Δήμου ως την άλλη.

 Η  αρχή έγινε με  την ιδέα να γνωριστούν με  τα μέλη όλων των σύλλογοι του Δήμου  και να προβούν σε κοινές δράσεις και επιτέλους  αυτή η ιδέα παίρνει  σάρκα και οστά  μετά από συντονισμένες ενέργειες της "Γυναικείας Ομάδας Πολιτισμού".

  Στα πλαίσια  της συνεργασίας  των συλλόγων αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί μια σειρά συναντήσεων και ενημέρωσης όλων των συλλόγων που εδρεύουν στον διευρυμένο Δήμο Ορχομενού  και η  πρώτη συνάντηση έγινε στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Ορχομενού   το απόγευμα της Πέμπτης (6/11/2014) ενώ αναμένεται να ακολουθήσει σειρά παρόμοιων συναντήσεων  με ορόσημο τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Τα μέλη δύο συλλόγων από την περιφέρεια Ακραιφνίας  ήταν  οι πρώτοι που δέχτηκαν με χαρά την πρόσκληση για γνωριμία και ενημέρωση, συγκεκριμένα  δυο μέλη από τον Σύλλογο γυναικών Κάστρου και τέσσερις κυρίες από τον Σύλλογο  ΟΙ ΑΚΡΑΙΦΝΕΙΣ   επισκέφτηκαν το Πολιτιστικό Κέντρο Ορχομενού και μετά τον καφέ και το γλυκό που σερβιρίστηκαν συζήτησαν  σε χαλαρή διάθεση  εως ότου  η πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Ορχομενού και εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος κ. Καραβαγγέλη  Βασιλική και η τοπική σύμβουλος και   πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης  Ορχομενού κ. Τουλούπη  Ιωάννα ενημέρωσαν  τα μέλη των δύο συλλόγων για  τον σκοπό της επισκέψεως τους.
 Στην συνέχεια άκουσαν τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν  οι σύλλογοι που βρίσκονται μακριά από το κέντρο του Δήμου  ενώ έπεσαν στο τραπέζι οι ιδέες για   το πως θα συνεργαστούν  μεταξύ τους αρχικά στις προσεχείς  Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, αλλά και μετέπειτα.

Εν  συνέχεια ξεναγήθηκαν  στις αίθουσες του Πολιτιστικού   Κέντρου και ενημερώθηκαν πως  μπορούν κατόπιν συνεννοήσεως να κάνουν χρήση τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους σε εγκάρδιο κλίμα.


Σ.Σ.1. Αξίζουν συγχαρητήρια στα μέλη του Πολιτιστικού Κέντρου Ορχομενού για αυτήν την πρωτοβουλία να  φέρουν σε επαφή και σε συνεργασία τους συλλόγους του Δήμου Ορχομενού και να περάσουν το σαφές μύνημα ότι  ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ!!!

 Σ.Σ.2. Σε  ότι  αφορά το θέμα για το ποιοι δικαιούνται να κάνουν  χρήση  του χώροι και το ποιοι θα διαχειρίζονται τα κλειδιά  γίνεται ήδη  ένα ξεκαθάρισμα και σύντομα αναμένονται ανακοινώσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου