ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Μετά το Λεβαδειακό σειρά παίρνει το Δήλεσι...


   Στο προτελευταίο και δυνατότερο φιλικό της   η ποδοσφαιρική ομάδα της Α.Ε.Ο.  άφησε καλές εντυπώσεις  λίγο πριν την έναρξη των υποχρεώσεων της  στην Α' Ερασιτεχνική Κατηγορία Βοιωτίας.

 Με αντίπαλο την  ομάδα under 17  του Λεβαδειακού που υποδέχτηκε την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου  στο Δημοτικό Στάδιο Ορχομενού  η ανανεωμένη Α.Ε.Ο.  ηττήθηκε με 1-2  παρά την καλή της εμφάνιση ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.
 Το πρώτο μέρος έληξε ισόπαλο 0-0  με την ομάδα του Ορχομενού  να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση. Στο δεύτερο ημίχρονο παρά τις αλλαγές  η ομάδα του Ορχομενού   προηγήθηκε με  γκολ του Αίσωπου με κοντινή προβολή μετά από εκτέλεση  φάουλ.  Η ομάδα του Λεβαδειακού  όμως αντέδρασε άμεσα  και εκμεταλλευόμενη τα λάθη της αντίπαλης άμυνας πέτυχε δυο γκολ (1-1 με πέναλτι και 1-2 με σουτ μέσα από την περιοχή).
 
   Ο προπονητής της ομάδας  κ. Δέδες  Ε. σημείωσε τα εξής με την λήξη της αναμέτρησης :
"Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος  από την απόδοση των ποδοσφαιριστών  εν τω μέσω της προετοιμασίας, αλλά βέβαια  χρειάζεται ακόμα δουλειά μέχρι να φτάσει η ομάδα  στα επίπεδα που την θέλουμε και πιστεύω ότι με την έναρξη των επισήμων αγώνων θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι."
Σήμερα (6/09/14) θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο φιλικό τεστ της ομάδας με αντίπαλο την ομάδα  Α.Ε. Δήλεσι στις 18.00 στο Δημοτικό Στάδιο Ορχομενού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου