ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ…





  


   Σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα, χοροστατούντος του  Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Θηβών  & Λεβαδείας κ. κ. Γεωργίου    συνοδεία του  σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κυδωνιών  κ. κ. Αθηναγόρα όπως και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μεσαορίας  κ.κ. Γρηγορίου, καθώς και πλήθους ιερέων των ενοριών του Δήμου Ορχομενού πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι (σ.σ.22/08/2014) λίγο μετά της 12.00 η Ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ορχομενού.  


  
  Οι νεοεκλεγμένοι αλλά και οι παλαιότεροι δημοτικοί σύμβουλοι σε κλίμα έντονης συγκίνησης  έδωσαν  τον  καθιερωμένο όρκο για πίστη στο Σύνταγμα   και    δεσμεύτηκαν   να υπηρετήσουν με ήθος και αυταπάρνηση  για το καλό της περιοχής τιμώντας την ψήφο των Ορχομένιων πολιτών.

 Εκτός από πλήθος κόσμου   που γέμισαν μετά από πολύ καιρό  την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου  του Δήμου Ορχομενού, παρόντες ήταν οι εν ενεργεία βουλευτές του νομού Βοιωτίας κ.κ.  Αντρέας Κουτσύμπας, Ευάγγελος Μπασιάκος και Ιωάννης Σταθάς, ο πρώην βουλευτής κ. Μιχάλης Γιαννάκης  καθώς επίσης οι δήμαρχοι Λιβαδειάς και Αλιάρτου κ. Γιώτα Πούλου και  Γιώργος Ντασιώτης, όπως και οι περιφερειακοί σύμβουλου κ.κ. Ταγκαλέγκας και Περγαντάς.

 Μετά το πέρας της καθιερωμένης λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος   Μητροπολίτης κ.κ. Γεώργιος ευχήθηκε στο νέο δήμαρχο  Ορχομενού κ. Υπερήφανο  καλή  δύναμη στην νέα θητεία  του. Ο απερχόμενος δήμαρχος Ορχομενού κ. Κ. Ξηρογιάννης   μίλησε μόνο για τις δυσκολίες επί  της δικής του θητείας και απέφυγε να ευχηθεί στον νέο δήμαρχο καλή θητεία.
Με την σειρά του ο νέος δήμαρχος κ. Λουκάς Υπερήφανος   ευχαρίστησε  τους ιερείς και τους επισήμους για την παρουσία τους αλλά εστίασε στην  εμφατική παρουσία του κόσμου και αφού τους ευχαρίστησε  φανερά συγκινημένος  για την εκλογική, αλλά και προσωπική νίκη σημείωσε με στόμφο «Μετά από τριάντα χρόνια που υπηρετώ την Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορώ να δεσμευτώ για μια πενταετή θητεία    γεμάτη έργα και επιτυχίες χωρίς καθόλου δικαιολογίες». Κλείνοντας  με σαφής αιχμές σημείωσε
« ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ…» .
Σημειώνεται τέλος ότι με το πέρας της ορκωμοσίας ο κόσμος  ευχήθηκε στο νέο δήμαρχο  ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ  και  επισκέφτηκε τον μπουφέ που είχε στηθεί στην είσοδο του Δημαρχείου.

Σ.Σ.1. Ευχόμαστε με την σειρά μας  ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ στο νέο συμβούλιο  κι ευελπιστούμε να επιστρέψει η περιοχή στην εποχή των έργων χωρίς άλλες δικαιολογίες.

Σ.Σ2.    Οι 190 φωτογραφίες από την ορκωμοσία  βρίσκονται διαθέσιμες  για όλους  ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου