ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

ΚΥΜΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Π.Π.Σ.Ο.

Με νέα πρόσωπα αλλά και έμπειρα στελέχη πλαισιώθηκε το νέο Δ.Σ. του Π,Π,Σ,.Ο. Ο Σύλλογος που ξαναέδωσε ζωή στην πόλη και επανέφερε το Καρναβάλι στον Ορχομενό   ανανεώθηκε στις πρόσφατες εκλογές (σ.σ. 25/07/2014) κι ετοιμάζεται για το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ  ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ 2015. 



Στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου  η έλευση του κόσμου δεν ήταν αναμενόμενη και οι  μόλις 58  κάτοικοι της πόλης του ψήφισαν έδωσαν τος εξής ψήφους:




ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΚΑΡΑΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                 41
ΚΑΤΣΑΓΑΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ             15
ΚΙΑΛΛΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                   48
ΚΟΥΚΟΓΙΑΝΝΗ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ   17
ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΗΛΙΑΝΑ                    18
ΜΕΛΛΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ       21
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ               30
ΤΣΑΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ                      22
ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ         14
ΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ              27

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ                38
ΚΡΕΜΥΔΑ ΕΦΗ                              47
ΤΟΥΛΟΥΠΗ ΙΩΑΝΝΑ                   38


Τα νέα μέλη σε επόμενη συνεδρίαση τους θα  ανακοινώσουν τις αρμοδιότητες που θα πάρουν και όλοι οι υποψήφιοι, και άπαντες δήλωσαν ότι θα είναι παρόντες στην νέα αυτή προσπάθεια άσχετα  από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.
Το αρνητικό κι αυτό που συζητήθηκε έντονα ήταν οι ηχηρές απουσίες από την εκλογική διαδικασία,τόσο του απλού κόσμου όσο και των φορέων του τόπου.Σημειώνεται χαρακτηριστικά ότι δεν παρευρέθηκε ΚΑΝΕΝΑΣ από την υπάρχουσα διοικούσα Αρχή του Δήμου,ούτε καν ο δήμαρχος κ. Κ. Ξηρογιάννης ,αλλά ούτε και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Καράλη ,όπως και ο πρόεδρος του Τ.Δ. Ορχομενού κ. Ραζακιάς.
Σ.Σ. Το να  μην μπορούν κάποιοι να χωνέψουν ακόμα το αποτέλεσμα της κάλπης τον Μάιο είναι εν μέρει λογικό,το να αδιαφορούν όμως για τον Πολιτισμό στον Ορχομενό ,οι ίδιοι που πριν λίγες μέρες  διεκδικούσαν την επανεκλογή τους με νύχια και με δόντια ,αυτό είναι  αν μη τι άλλο προκλητικό.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου