ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΦΙΕΣΤΑ ΤΙΤΛΟΥ ΣΤΟ CHAMPIONS CAFE!!!

  Ο Συνοικισμός μίλησε... 
Από την μια τα...ρηχά νερά κι από την άλλη  το κύμα οργής κατά την σημερινής διοίκησης έδειξε ότι η περιοχή της συνοικίας Αγίων Θεοδώρων  επιλέγει δήμαρχο Ορχομενού τον κ. Λ. Υπερήφανο από την πρώτη Κυριακή  και το βράδυ της 18ης Μαΐου.


Χωρίς μικρόφωνα και ηχητικά συστήματα δίνοντας  μια νέα νότα στον προεκλογικό αγώνα ο υποψήφιος δήμαρχος Ορχομενού κ. Λ. Υπερήφανος  με  υποψηφίους του συνδυασμού ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΕΡΓΟ  το Σαββάτο 10/05 μετά την επίσκεψη στο Τ.Δ. του Πύργου επισκέφτηκαν την συνοικία Αγίων Θεοδώρων
του Ορχομενού  και δεν πίστευαν στα μάτια τους με τον κόσμο που είδαν να τους περιμένει στην κατάμεστη καφετέρια Champions Cafe , αλλά και έξω  από αυτήν όπου γύρω στους 350 με 400  κάτοικους της περιοχής,που έδειξαν έμπρακτα τι θα στηρίξουν της σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση.Ο κ. Λ. Υπερήφανος αφού χαιρέτισε και συνομίλησε με όλους τους παρευρισκόμενους έναν έναν προσωπικά  δήλωσε ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για την αναβάθμιση της περιοχής  και φανερά συγκινημένος ζήτησε την στήριξη όλων των κατοίκων της περιοχής  που θα του δώσει την νίκη από την πρώτη Κυριακή.
Για τους φίλους του facebook  οι φωτογραφίες της ομιλίας στην επίσημη σελίδα του orchomenos-news ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ!!!
Σ.Σ.1. Σαν κάτοικος της περιοχής  των Αγίων Θεοδώρων Ορχομενού    και  όχι σαν διαχειριστής του orchomenos-news     δηλώνω ότι δεν έχω ξαναδεί τόσο κόσμο στο  καθημερινό μου στέκι,ούτε ακόμα και σε αγώνες ποδοσφαίρου mundial  τα τελευταία εφτά χρόνια που λειτουργεί το Champions Cafe.

Σ.Σ.2. Όπως ανέφερα  και σε παλιότερη δημοσίευση μου οι κάτοικοι του Συνοικισμού  λόγω ιδιοσυγκρασίας είχαν κρίνει εν πολλοίς το εκλογικό αποτέλεσμα  στην εκλογική αναμέτρηση του 2010 και  το ίδιο θα συμβεί και  στις εκλογές της 18ης Μαΐου. Η εικόνα της λαοθάλασσας  στην ομιλία του κ. Υπερήφανου  δείχνει   όχι απλά αλλαγή σκηνικού,αλλά και ξεκάθαρο προβάδισμα  του συνδυασμού ΟΡΑΜΑ & ΕΡΓΟ   μετά τα χωριά και μέσα στον Ορχομενό που  μπορεί να  δώσει νικητή ακόμα και από την πρώτη Κυριακή των εκλογών.
Σ.Σ.3.  Αν μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις τοτε η σύγκριση των φωτογραφιών των δύο ομιλιών δείχνει ακόμα και τους πιο  θερμόαιμους  που ..γέρνει η πλάστιγγα ...
(ΟΜΙΛΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ) VS (ΟΜΙΛΙΑ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΕΡΓΟ)...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου